22 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Αίσιο τέλος για την κόντρα Apple-Musk! Το Twitter παραμένει στο App Store

    Οι ανακατατάξεις και οι ανατροπές είναι πλέον σύνηθες φαινόμενο από τη στιγμή που ο Elon Musk αγόρασε το Twitter και άρχισε να θέτει τους δικούς του κανόνες στην εταιρεία. Μετά τις μαζικές απολύσεις, το χαμό για το μπλε tick και τις περικοπές στα γεύματα των εργαζομένων, τις τελευταίες μέρες βρισκόταν σε εξέλιξη μια μεγάλη διαμάχη με την Apple.

    Όλα ξεκίνησαν όταν, σύμφωνα με τον Musk, o τεχνολογικός κολοσσός απείλησε ότι θα αφαιρέσει την εφαρμογή του Twitter από το App Store. O δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας έγινε ταύρος εν υαλοπωλείο, άρχισε να κατηγορεί την Apple, και ανοίγοντας “πόλεμο” ζητούσε απαντήσεις από τον Tim Cook.

    Κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα και το θέμα μάλλον λύθηκε. Ο Elon Musk, σύμφωνα με σχετικές αναρτήσεις του ίδιου, συναντήθηκε με τον Tim Cook, συζήτησαν και ξεκαθάρισαν την κατάσταση, καθώς, όπως έγινε γνωστό, η Apple δεν είχε ποτέ πρόθεση να αφαιρέσει το Twitter από το App Store.

    Ο Elon Musk ανέφερε σχετικά: “Ευχαριστώ τον Tim Cook για την βόλτα στο πανέμορφα γραφεία της Apple. Είχαμε μια καλή συζήτηση. Μεταξύ άλλων πράγματων, επιλύσαμε την παρεξήγηση σχετικά με την πιθανότητα το Twitter να αφαιρεθεί από το App Store. Ο Tim ήταν ξεκάθαρος πως η Apple δεν σκεφτόταν ποτέ να κάνει κάτι τέτοιο”.

    Διαβάστε επίσης: Αμνηστία στα “κακά παιδιά” του Twitter από τον Elon Musk (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles