18.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    12λεπτο χορταστικό hands-on video αποκαλύπτει τα πάντα για το All New HTC One

    12λεπτο video από το All New HTC One (παρεμπιμπτόντως, αυτό το… “ιδιαίτερο” όνομα φαίνεται να επιβεβαιώνεται συνεχώς, αλλά δεν είναι το θέμα μας αυτή τη στιγμή) διέρρευσε πριν λίγες μέρες, ρίχνοντας για ακόμη μία φορά φως στη νέα ναυαρχίδα της ταϊβανέζικης εταιρείας. Πρόκειται στην ουσία για ένα hands-on μίας συσκευής που φαίνεται αυθεντική και εμφανίζεται ως HTC One M8 (αυτή είναι η κωδική ονομασία του μοντέλου).

    all-new-htc-one-leaked-video

    Στο video, βλέπουμε μία πρόταση που παραπέμπει αρκετά στο προηγούμενο μοντέλο, με κάποιες, ωστόσο, αξιοσημείωτες διαφορές. Έτσι, το All New HTC One τρέχει το Android 4.4 KiKat με το νέο UI Sense 6.0 της HTC, τα control buttons έχoyn μετακινηθεί στην οθόνη του, ενώ στο πίσω μέρος του συναντάμε μία dual-sensor, dual-flash camera που φαίνεται να ενθουσιάζει τον video reviewer (να και τι έχεις διαβάσει γι’ αυτήν πρόσφατα). Από τις καλοδεχούμενες αλλαγές και η υποστήριξη κάρτας microSD που δε διέθετε το προηγούμενο μοντέλο.

    Δείτε το video, αφού σας υπενθυμίσουμε ότι το νέο κορυφαίο smartphone της HTC θα ανακοινωθεί στις 25 Μαρτίου σε εκδηλώσεις που ετοιμάζει η εταιρεία σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles