22 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Αλλαγές στη Deadalic μετά την “πανωλεθρία” του The Lord of the Rings: Gollum – Ακυρώθηκε το 2ο παιχνίδι

    Το The Lord of the Rings: Gollum, ένα game που φέρει την υπογραφή της Daedalic Entertainment, αποτέλεσε έναν τίτλο που κυκλοφόρησε τους τελευταίους μήνες, αποσπώντας απογοητευτικές κριτικές. Δεν προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι η εταιρεία ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει το game development, απολύει 25 υπαλλήλους και φυσικά ακυρώνει το project για δεύτερο παιχνίδι Lord of the Rings που είχε στα σκαριά.

    Το The Lord of the Rings: Gollum ανακοινώθηκε το 2019 και βγήκε τελικά τον περασμένο μήνα, μετά από αρκετές καθυστερήσεις. Η υποδοχή του δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί θετική, γι’ αυτό προκαλούσε απορία η είδηση ότι η Daedalic εργαζόταν πάνω σε ένα δεύτερο παιχνίδι του franchise.

    Σύμφωνα με τo Games Wirtschaft, το παιχνίδι αυτό δε θα πραγματοποιηθεί, αφού η εταιρεία αποφάσισε να απομακρυνθεί εντελώς από το development και να εστιάσει στο publishing, μετά την… πανωλεθρία του Gollum. Σε σχετική ανακοίνωση, η Daedalic αναφέρει ότι 25 εργαζόμενοι από την ομάδα των 90 ατόμων θα χάσουν τη δουλειά τους, ως αποτέλεσμα της αλλαγής πλεύσης της εταιρείας.

    «Εκτιμούμε κάθε μέλος της ομάδας μας και είναι σημαντικό για εμάς η μετάβαση να γίνει όσο το δυνατόν πιο ομαλά», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας. «Ως εκ τούτου, θα υποστηρίξουμε τους πρώην υπαλλήλους μας στην εξεύρεση νέων ευκαιριών στο δίκτυό μας».

    Διαβάστε επίσης:

    Scorn: Έρχεται το φθινόπωρο στο PS5

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles