17.5 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Αναβαθμίστε την ποιότητα εικόνας με την Canon EOS 850D, την ιδανική, ολοκληρωμένη φωτογραφική μηχανή DSLR

    Η Canon ανακοινώνει την κυκλοφορία της Canon EOS 850D, μιας ελαφριάς, ευέλικτης και διασυνδεδεμένης φωτογραφικής μηχανής DSLR, η οποία βασίζεται στον ταχύτερο και κορυφαίας απόκρισης επεξεργαστή εικόνας της Canon, τον DIGIC 8.

    Η Canon EOS 850D συλλαμβάνει εικόνες με πλούσιο χρώμα και λεπτομέρεια, χάρη στον αισθητήρα ανάλυσης 24,1 Megapixels, Dual Pixel CMOS APS-C, καθώς και εντυπωσιακό βίντεο ανάλυσης 4K, καθιστώντας την, την ιδανική ολοκληρωμένη επιλογή για τους ενθουσιώδεις λάτρεις της φωτογραφίας, οι οποίοι επιθυμούν να αναβαθμίσουν τον υπάρχοντα εξοπλισμό τους, για να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά τους.

    Ο αισθητήρας τύπου APS-C παρέχει υψηλού επιπέδου έλεγχο του βάθους πεδίου, δημιουργώντας εικόνες υψηλής λεπτομέρειας με όμορφα θολωμένο υπόβαθρο, κάνοντας το θέμα να αναδειχθεί με ανάγλυφο τρόπο. Ακόμη και κατά τη φωτογράφηση γρήγορα κινούμενων ή απομακρυσμένων θεμάτων, όπως πουλιά εν πτήση, η ανάλυση των 24,1MP είναι υπεραρκετή για την υποστήριξη αναγκών περικοπής του θέματος. Ο αισθητήρας παράγει επίσης υψηλής ανάλυσης εικόνες δίχως να κάνει παραχωρήσεις στην απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, κι έτσι είναι ιδανικός για φωτογράφηση πορτρέτων σε εσωτερικό χώρο. Καθώς η μηχανή ανήκει στο παγκοσμίου κλάσης Canon EOS System, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν κάθε φακό EF ή EF-S, να προσθέσουν ένα φλας Speedlite για δημιουργικό φωτισμό, ή να συνδέσουν εξωτερικά μικρόφωνα μέσω της υποδοχής 3,5mm. Σε συνδυασμό με τον ευέλικτο φακό του βασικού κιτ EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM, οι φωτογράφοι μπορούν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία μια πληθώρα σεναρίων λήψης.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles