15.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Αναβαθμίζεται από την Cyta η υπηρεσία “Safe Internet for home” για ασφαλή περιήγηση των παιδιών στο διαδίκτυο

    Safe Internet cytanet home

    Στην αναβάθμιση της υπηρεσίας “Safe Internet for home”, για προστασία των παιδιών από το ανεπιθύμητο περιεχόμενο διαδικτύου, από οποιαδήποτε συσκευή συνδεθεί στο διαδίκτυο μέσω της υπηρεσίας Internet Home, προχώρησε πρόσφατα η Cyta.

    Με την συγκεκριμένη υπηρεσία, η Cyta παρέχει στους γονείς ένα αποτελεσματικό εργαλείο που τους επιτρέπει να προσφέρουν στα παιδιά τους με ασφάλεια, τη χαρά της μάθησης, της επικοινωνίας και της ψυχαγωγίας. Αναλυτικότερα, οι πελάτες της υπηρεσίας μπορούν να επιλέξουν το προφίλ που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες της οικογένειάς τους. Επιπρόσθετα, με ένα εύκολο και πρακτικό τρόπο, μπορούν να καθορίσουν τον χρόνο επιτρεπόμενης πρόσβασης στο διαδίκτυο για την οικογένειά τους, όπως επίσης να δημιουργήσουν λίστες με τις κατηγορίες περιεχόμενου ή και συγκεκριμένες διαδικτυακές διευθύνσεις στις οποίες δεν επιτρέπουν την περιήγηση.

    Σημειώνεται ότι η υπηρεσία “Safe Internet for home” παρέχεται δωρεάν σε όλους τους πελάτες Internet Home της Cytanet. Στις συσκευές περιλαμβάνονται φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, tablet, κινητά τηλέφωνα, κονσόλες παιγνιδιών, έξυπνες τηλεοράσεις (smart TVs) κ.α., που συνδέονται στο διαδίκτυο μέσω του Wi-Fi και ενσύρματου δικτύου στο σπίτι.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles