23.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Άνδρος: Η πιο πράσινη Κυκλαδίτισσα

    Σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα, η πάλαι ποτέ αγαπημένη νήσος των πλούσιων καραβοκύρηδων και εμπόρων, δεσπόζει καταπράσινη στο Βόρειο τμήμα του Αιγαίου και σας προσκαλεί να την ανακαλύψετε.

    andros

    Ανέπαφη από τις ανοιχτές πληγές του μαζικού τουρισμού και του κιτς φολκλορισμού, η Άνδρος αποτελεί ιδανική επιλογή για ήρεμες και ποιοτικές διακοπές συνάμα όμως γεμάτες δράση και περιπετειώδεις εξορμήσεις. Τα καταπράσινα τοπία της σε συνδυασμό με τον μεγάλο αριθμό μονοπατιών συνιστούν ένα κατάλληλο μέρος για να παραδοθείτε στην πεζοπορία και να ανακαλύψετε το αρχοντικό εσωτερικό της. Αν ωστόσο, προτιμάτε τα χαλαρά σεργιανίσματα στις παραλίες του νησιού δεν πρόκειται να πλήξετε. Καταμετρώντας 34 υπέροχες καταπράσινες παραλίες με αυτές στα Άχλα, τη Χρυσή Άμμο, το Ζόρκο και το Μπάτσι να ξεχωρίζουν, προσφέρονται πλούσια αισθητικά ερεθίσματα μπερδεύοντας τις καταπράσινες ρεματιές, τα καταγάλανα νερά και το άσπρο των κυκλαδίτικων σπιτιών. Σκοτώστε τα άγχη σας με μία βόλτα στη γραφική πρωτεύουσα, Χώρα και γεμίστε το <<καλάθι>> των γεύσεων σας με μοναδικά γλυκά του κουταλιού και αρωματικά καλτσούνια που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού! Σε κάθε γωνιά του νησιού ο επισκέπτης οσφρήζεται την ιστορική εσάνς του και  θαυμάζει το παρελθόν του μέσα στα μουσεία (Αρχαιολογικό ,Σύγχρονης Τέχνης), στους οικισμούς (Ζαγορά) και τα βενετσιάνικα πυργόσπιτα. Παραδοθείτε, λοιπόν, στο ατίθασο αυτό παιχνίδι αισθήσεων, παρασυρθείτε από την αβίαστη αρχοντιά που αναδύεται και γίνεται αυτόπτης μάρτυρας του κατάφυτου παραδείσου των Κυκλάδων.

    Πού να μείνετε:

    Aegean Cycladic Village

    aegean cycladic village

    Μόλις τριάντα λεπτά από το λιμάνι της Άνδρου, στις παρυφές του προϊστορικού κάστρου του Βορυόκαστρου αλλά και σε απόσταση αναπνοής από τον Όρμο Μικρογιάλι, βρίσκεται το Aegean Cycladic Village. Εξασφαλίστε την εμπειρία ενός καρτποσταλικού σκηνικού διαμένοντας σε σουίτες και βίλες που βλέπουν σε μία από τις τέσσερις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας, στην παραλία του Ζόρκου, που εύκολα μπορείτε να προσεγγίσετε με τα πόδια. Αποτυπώστε τις καλοκαιρινές σας πινελιές στον απόλυτο κυκλαδίτικο καμβά με δροσερές βουτιές στη μεγάλη πισίνα, γκουρμέ απολαύσεις στο πολυτελές εστιατόριο όπου οι σεφ ετοιμάζουν πεντανόστιμα πιάτα και απολαυστικά  ποτά ατενίζοντας την κατάμεστη θέα από το μπαρ. Ζήστε εμπειρίες άνεσης και πολυτέλειας που θα γεμίσουν τις μπαταρίες σας και θα σας αφήσουν τις καλύτερες δυνατές αναμνήσεις. Είστε ακόμη εκεί;

     http://www.tresorhotels.com/en/hotels/38/cycladic-village

    Τι gadget να πάρετε μαζί σας

    NIKON AW110

    AW110 group shot_lower res

    Μία COOLPIX ειδική για υποβρύχια φωτογράφιση. Αντέχει σε βάθος έως 18 μέτρα, ενώ προσφέρει δυνατότητες Wi-Fi για να μπορείτε να μοιράζεστε τις εμπειρίες σας, ενώ τις ζείτε. Κάντε διακοπές μαζί της.
    www.damkalidis.gr

    Τι άλλο να πάρετε μαζί σας

    ΔΕΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ – ΣΙΛΒΙΑ ΝΤΕΪ

    DEMENH_MAZI_SOU

    Το παγκόσμιο εκδοτικό φαινόμενο συνεχίζεται, καθώς η Εύα και ο Γκίντεον έρχονται αντιμέτωποι με τους δαίμονες του παρελθόντος τους και τις συνέπειες του επιτακτικού τους πόθου… Αυστηρά για ενηλίκους.
    www.psichogios.gr

    SAMSONITE Σειρά Fold@way

    samsonite

    Ελαφριά, εύκαμπτη και ιδιαίτερα πρακτική. Όλα τα μοντέλα της σειράς διπλώνονται και αυτόματα φθάνουν στο ¼ του αρχικού τους μεγέθους. Οι Fold@wayTM διαθέτουν εξαιρετικά ευρύχωρο εσωτερικό, αναδιπλούμενες ρόδες και χάρη στα υλικά κατασκευής τους είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές και ελαφριές.
    www.follifolliegroup.com

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles