22 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Αντίστροφη μέτρηση για το Assassin’s Creed Mirage! Νέο trailer αφιερωμένο στο stealth

    Οι ώρες μετρούν πλέον αντίστροφα και οι fans σύντομα θα μπορέσουν να παίξουν τη νέα προσθήκη στο ιστορικό franchise Assassin’s Creed. Το Mirage θα κυκλοφορήσει αύριο σε Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4, PC, Amazon Luna και PC.

    Στο πλαίσιο αυτό, η Ubisoft έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο video, που φέρει τον τίτλο “How to Master Stealth“, θέλοντας να προσφέρει ένα χρηστικό οδηγό, λίγες ώρες πριν το ντεμπούτο του παιχνιδιού. Αυτό που γνωρίζουμε με βεβαιότητα είναι ότι με το Mirage το Assassin’s Creed θα επιστρέψει στις ρίζες του και θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στο stealth και το parkour.

    Σε μια κρίσιμη στιγμή της ιστορίας, οι παίκτες θα γίνουν ο Basim Ibn Is’haq, ένας νεαρός κλέφτης με μυστηριώδες παρελθόν που ενώνεται με τους Hidden Ones στο Alamut, αναζητώντας απαντήσεις. Σύμφωνα με τη Ubisoft, το Mirage αναμένεται να αφήσει στο παρελθόν τα Role Playing στοιχεία (για αυτό μην περιμένετε και 100+ ώρες gameplay όπως στο Odyssey) ρίχνοντας τα βάρος περισσότερο σε μια εμπειρία που προωθεί περισσότερο το stealth παιχνίδι και πατάει στις νόρμες των πρώτων games της πετυχημένης σειράς.

    Διαβάστε επίσης:

    Facebook: Δυνατή η δημιουργία πολλαπλών προφίλ σε ένα λογαριασμό

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles