16.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας η σειρά Fallout

    Η σειρά Fallout του Prime Video απέκτησε επιτέλους ημερομηνία κυκλοφορίας. Μετά από ένα χρόνο συζητήσεων και ελάχιστων πληροφοριών, η Amazon ανακοίνωσε ότι το show θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Απριλίου του 2024. Αυτή η ανακοίνωση ημερομηνίας κυκλοφορίας αποτέλεσε μέρος του εορτασμού των fans της Fallout Day, ο οποίος συμβαίνει κάθε χρόνο στις 23 Οκτωβρίου, δηλαδή την ημέρα που εκτοξεύτηκαν οι βόμβες που κατέστρεψαν τον σύγχρονο πολιτισμό στο original game.

    Παρά το γεγονός ότι η Amazon έχει κρατήσει την ιστορία του Fallout μυστική μέχρι στιγμής, γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μια πρωτότυπη ιστορία που θα ακολουθήσει τη λογική της σειράς παιχνιδιών. Γνωρίζουμε επίσης ότι θα διαδραματίζεται μέσα και γύρω από το Vault 33, ένα καταφύγιο στο Λος Άντζελες.

    Την ανάπτυξη και τη διεύθυνση παραγωγής του Fallout έχουν αναλάβει οι Lisa Joy (Westworld) και Jonathan Nolan (Westworld), με τους Geneva Robertson-Dworet (Captain Marvel) και Graham Wagner (The Office) ως showrunners. Στη σειρά θα πρωταγωνιστήσουν οι Ella Purnell (Arcane), Walton Goggins (The Hateful Eight), Aaron Moten (Emancipation), Moisés Arias (The King of Staten Island), Kyle MacLachlan (Twin Peaks), Sarita Choudhury (Homeland), Michael Emerson (Person of Interest), Leslie Uggams (Deadpool), Frances Turner (The Boys), Dave Register (Heightened), Zach Cherry (Severance), Johnny Pemberton (Ant-Man), Rodrigo Luzzi (Dead Ringers), Annabel O’Hagan (Law &; Order: SVU), και Xelia Mendes-Jones (The Wheel of Time).

    Διαβάστε επίσης:

    Νέα σειρά για τον John F. Kennedy αναπτύσσει το Netflix

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles