17.3 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    Apple: Chip H2 και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας στα AirPods Pro 2

    Τα “αποκαλυπτήρια” του iPhone 14 έγιναν χτες στο μεγάλο event της Apple. Ένα από τα gadgets όμως, που είχαμε αρκετή περιέργεια για να δούμε, ήταν και τα νέα ακουστικά AirPods Pro 2, τα οποία φαίνεται να παρουσιάζουν βελτιώσεις σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Τα AirPods δεύτερης γενιάς θα διατίθενται στην τιμή των 249 δολαρίων, σύμφωνα με την εταιρεία, και έρχονται με νέο chip H2 για βελτιωμένη ποιότητα ήχου και Adaptive transparency, δηλαδή μια νέα λειτουργία που “ακούει” και ακυρώνει κάθε θόρυβο υψηλού ντεσιμπέλ στο περιβάλλον.

    Τα νέα AirPods Pro θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν πιο εύχρηστα σε σχέση με το παρελθόν, αφού πλέον ο χρήστης έχει τη δυνατότητα ελέγχου της έντασης των ακουστικών του με την αφή, καθώς στα σημεία ελέγχου του αισθητήρα Force της Apple έχουν προστεθεί χειριστήρια αφής που ρυθμίζουν την ένταση.

    Η τεχνολογία ήχου surround της Apple ενημερώνεται με την εξατομικευμένη λειτουργία Spatial Audio, η οποία λειτουργεί χρησιμοποιώντας την πραγματική κάμερα βάθους στο iPhone, δημιουργώντας ένα προσωπικό χωρικό προφίλ ήχου με βάση το σχήμα και το μέγεθος των αυτιών.

    Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας υπολογίζεται σε 6 ώρες ακρόασης και 30 ώρες με τη θήκη, προσφέρεται υποστήριξη Find My και ενσωματωμένο ηχείο για ευκολότερη παρακολούθηση και η φόρτιση είναι δυνατή με καλώδιο Lightning, με φορτιστή Qi ή MagSafe και φορτιστή Apple Watch.

    Διαβάστε επίσης:

    iPhone 14 Pro & iPhone 14 Pro Max: Με Always-On Display και το A16 Bionic να… “διευθύνει την ορχήστρα”! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles