17.5 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Apple: Κυκλοφόρησε το iOS 17.2.1 που επιδιορθώνει μυστηριώδη bugs

    Περίπου οκτώ ημέρες μετά την κυκλοφορία του iOS 17.2 update, το οποίο έφτασε με αρκετά νέα χαρακτηριστικά, η Apple αποφάσισε να λανσάρει το iOS 17.2.1.

    Το προηγούμενο update περιλάμβανε features όπως το Journal, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες iPhone να κρατούν προσωπικό ημερολόγιο στη συσκευή τους με ασφάλεια, πρόσθεσε την επιλογή Translate για τους Action Button users, υποστήριξη spatial video recording για το Vision Pro στα iPhone 15 Pro models κ.α. Το νέο update, iOS 17.2.1, από την άλλη πλευρά έρχεται να προσφέρει επιδιορθώσεις σημαντικών bugs, σύμφωνα με την εταιρεία, η οποία ωστόσο δεν αναφέρει ποια ακριβώς είναι αυτά.

    Αν ενδιαφέρεστε, μπορείτε να εγκαταστήσετε την ενημέρωση στο iPhone σας, μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Γενική ενημέρωση λογισμικού >.

    Η ενημέρωση iOS 17.2.1 είναι διαθέσιμη για iPhone XS και νεότερες εκδόσεις. Όσοι από εσάς έχετε τα iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPad 5ης γενιάς, iPad Pro 9,7 ιντσών και iPad Pro 12,9 ιντσών 1ης γενιάς μπορείτε να ενημερώσετε το iOS 16.7.4 και το iPadOS 16.7.4 μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Γενική ενημέρωση λογισμικού >.

    Διαβάστε επίσης:

    Ήρθε στην Ελλάδα το HUAWEI MateBook D 14 2023 – Επιδόσεις και μοναδικές δυνατότητες συνδεσιμότητας που εντυπωσιάζουν (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles