20.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Αssassin’s Creed Mirage: Αντίο στα RPG στοιχεία και επιστροφή στις ρίζες! Δείτε το πρώτο trailer!

    Ύστερα από ένα όργιο φημών το τελευταίο χρονικό διάστημα, τελικά η Ubisoft στο πλαίσιο του πρόσφατου Ubisoft Forward, σήκωσε το πέπλο του μυστηρίου για το Mirage, το νέο κεφάλαιο στο σύμπαν του Assassin’s Creed. Αν και λίγα πράγματα είχαν μείνει κρυφά από τις διαρροές, ωστόσο τώρα τουλάχιστον γνωρίζουμε ότι είναι επίσημο και μάλιστα είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το πρώτο cinematic trailer του παιχνιδιού.

    Όπως έγινε γνωστό, στο Mirage οι gamers αναλαμβάνουν το ρόλο του Basim Ibn Ishaq, με το παιχνίδι να διαδραματίζεται στην Βαγδάτη του 9ου μ.Χ αιώνα, 20 χρόνια πριν από τα γεγονότα του Valhalla. Το main story θα εστιάζει στην προσπάθεια του Basim να βαδίσει στον δρόμο των «σκιών», αποτελώντας μέλος της οργάνωσης: The Hidden Ones. Σύμφωνα με τη Ubisoft, το Mirage αναμένεται να αφήσει στο παρελθόν τα Role Playing στοιχεία (για αυτό μην περιμένετε και 100+ ώρες gameplay όπως στο Odyssey) ρίχνοντας τα βάρος περισσότερο σε μια εμπειρία που προωθεί περισσότερο το stealth παιχνίδι και πατάει στις νόρμες των πρώτων games της πετυχημένης σειράς. Συγκεκριμένα, στο νέο Assassins αναμένεται να ενδυναμωθούν οι μηχασνισμοί του stealth, του parkour και των assassinations, μέσω όμως μιας πιο σύγχρονης προσέγγισης στο gameplay.

    Οι δημιουργοί του το αποκαλούν ως έναν «φόρο τιμής» στο πρώτο game της σειράς, με τον Basim να αποτελεί έναν από τους πιο ικανούς Assassins που έχουμε δει στη δημοφιλή σειρά, καθώς θα μπορεί να πραγματοποιήσει πολλαπλά stealth skills, ενώ θα έχει στη φαρέτρα του μια σειρά από χρήσιμα όπλα και gadgets (όπως smoke bombs, mines κ.ά.), τα οποία θα τον βοηθούν να διαφεύγει των εχθρών που τον καταδιώκουν. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι developers, ο κεντρικός ήρωας θα πρέπει πρώτα να αναγνωρίζει τον στόχο, στην συνέχεια να τον καταδιώκει και αφού ολοκληρώσει την δολοφονία του, στη συνέχεια θα πρέπει να βρει τους τρόπους για να ξεφύγει. Αυτό θα είναι το standard μοτίβο που θα ακολουθεί το gameplay, εν αντιθέσει με τα Odyssey και Valhalla, τα οποία έδιναν μεγαλύτερη έμφαση στις μάχες σώμα με σώμα.

    H Ubisoft αναμένεται να ποντάρει πολλά στο κομμάτι της αφήγησης, η οποία όμως θα είναι περισσότερο linear (πράγμα λογικό αφού τα RPG στοιχεία πάνε περίπατο) και  για αυτό η διάρκεια του νέου παιχνιδιού θα είναι πιο «συμμαζεμένη». Το Mirage είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 και το παρακάτω cinematic trailer είναι βέβαιο ότι θα σας βάλει για τα καλά μέσα στο κλίμα!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles