16.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Avatar: The Way of Water: Έσπασε το “φράγμα” των 2 δισ. δολαρίων στο παγκόσμιο box office

    Η τελευταία ταινία του James Cameron, το «Avatar: The Way of Water», έχει μείνει αρκετό χρονικό διάστημα στις αίθουσες, καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Αυτό το Σαββατοκύριακο όμως, το εν λόγω sequel έγραψε ιστορία, αφού κατάφερε να ξεπεράσει το «φράγμα» των 2 δις. δολαρίων παγκοσμίως στο box office.

    Το Avatar βρίσκεται για 6η εβδομάδα στα σινεμά και βρίσκεται στο No. 1 από το Δεκέμβριο που κυκλοφόρησε. Είναι η 6η ταινία στην ιστορία του σινεμά που φτάνει το ορόσημο, γεγονός που καθιστά μια από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες μαζί με τις ταινίες Avatar, Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη, Τιτανικός, Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει και Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας.

    Σημειώνεται ότι στα 13 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία «Avatar» και έγινε η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών, ο Cameron δημιούργησε τέσσερα sequel. Έχουν γυριστεί πλήρως δύο από αυτά, το «Avatar: The Way of Water » και «Avatar 3», ενώ μέρη του «Avatar 4» έχουν επίσης γυριστεί. Εάν το franchise του Cameron πάει σύμφωνα με το σχέδιο, τα γυρίσματα από το «Avatar 4» θα ολοκληρωθούν σύντομα και το «Avatar 5» θα γυριστεί από την αρχή στο σύνολό του.

    Διαβάστε επίσης:

    Έρχεται Tron 3 με τον Jared Leto

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles