20.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Blu Energy XL! Το smartphone-τέρας από την Κίνα με την μπαταρία των 5.000mAh!

    Οι Κινέζοι ξέρουν πώς να μας εκπλήσσουν ευχάριστα και μπορεί πολλά brands να μην έχουν το απαραιτήτως το μεγάλο «όνομα», αλλά σίγουρα έχουν τη… χάρη. Σε αυτή την κατηγορία κινεζικών συσκευών εντάσσεται και το Blu Energy XL, ένα smartphone το οποίο διακρίνεται για το μεταλλικό design και για το κτηνώδες Super AMOLED display που φτάνει σε ανάλυση τα 1080p (1920×1080 pixels) και προστατεύεται από Gorilla Glass 3, το οποίο είναι εγγύηση ότι θα αποφύγετε τις δυσάρεστες εκπλήξεις, όπως φυσικά είναι οι γρατσουνιές.

    Blu Energy XL (3)

    Το εν λόγω smartphone αμέσως ξεχωρίζει για τις μεγάλες του διαστάσεις (όπως όλα τα phablets που «σέβονται» τον εαυτό τους), ωστόσο η εντυπωσιακή μπαταρία του (με χωρητικότητα στα 5.000mAh) παρέχει σίγουρα αυτονομία από… άλλο πλανήτη! Σύμφωνα μάλιστα με τους δημιουργούς του, το Blu Energy XL προσφέρει περίπου 72 ώρες στάνταρ χρήσης και 30 μέρες σε standby mode. Εάν βέβαια σας τρομάζει η υψηλή χωρητικότητα της μπαταρίας του, το ευχάριστο είναι ότι υποστηρίζει λειτουργία γρήγορης φόρτισης, με τους δημιουργούς του να υπόσχονται μία ώρα περίπου ομιλίας με φόρτιση στα 10 λεπτά. Το Energy XL έχει στα ενδότερα του ένα MediaTek M6753 chipset (quad-core επεξεργαστή στα 1,3GHz) ενώ συνοδεύεται από 3GB μνήμης RAM. Το Blu Energy XL έχει 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου (μέσω microSD slot) και διαθέτει USB Type-C.

    Blu Energy XL (1)

    Επιπλέον, το κεντρικό Home button λειτουργεί και ως αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ οι λάτρεις των mobile φωτογραφήσεων σίγουρα δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, καθώς το Energy XL έρχεται με μία 13άρα main camera και μία 5άρα selfie cam. Τέλος η πρόταση της Blu «φοράει» το λειτουργικό Android 5.1 Lollipop. Συνεχίζοντας φυσικά την καλή παράδοση των «made in China» συσκευών σε επίπεδο τιμής, το Energy XL δεν θα απαιτεί μία μικρή περιουσία για να το αποκτήσει κάποιος, καθώς θα στοιχίζει κοντά στα 300$.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles