22.4 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
More

    Breaking News: Κάτω και πάλι το site της Ελληνικής Αστυνομίας

    Εκτός λειτουργίας φαίνεται και πάλι η ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας, www.astynomia.gr, για λόγους που ακόμα δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί. Το OmniaTV μέσω twitter ενημέρωσε για πιθανή επίθεση των Anonymous και πάλι, χωρίς όμως κάτι τέτοιο να επιβεβαιώνεται από οποιαδήποτε άλλη πηγή.

    Αν όντως γίνεται επίθεση στο site της Αστυνομίας, πρέπει να συμβαίνει με την ίδια μέθοδο που χρησιμοποιήθηκε και τις προηγούμενες ημέρες, μέσω Distributed Denial of Service, με αποτέλεσμα να “υπερφορτώνεται” ο server που φιλοξενεί το συγκεκριμένο website.

    Η ιστοσελίδα της αστυνομίας έπεσε μία ώρα μετά την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών των συλληφθέντων από τα επεισόδια της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου, αλλά και άλλων 23 ατόμων που αναζητούνται και συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις. Η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών των συλληφθέντων έγινε μετά από εισαγγελική εντολή.

    Επισημαίνουμε για άλλη μία φορά πως δεν μπορούμε να βεβαιώσουμε πως πρόκειται για επίθεση, ακόμα, όσο γράφονται αυτές οι γραμμές, όπως και το ποιος βρίσκεται πίσω από την επίθεση.

    Το post θα ανανεώνεται συνεχώς με νέες πληροφορίες.

    Update 20:52>>> Η ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας εξακολουθεί και είναι “κάτω” αν και περιστασιακά είναι προσβάσιμη, για κάποια δευτερόλεπτα.

     

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles