25.1 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    Clona: Γεγονός το ΑΙ chatbot που είναι έτοιμο για… sexting

    Η γνωστή πορνοστάρ Riley Reid αποφάσισε να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της ΑΙ, προκειμένου να μεταμορφώσει τη βιομηχανία ενηλίκων. Το αποτέλεσμα είναι μια online πλατφόρμα, στην οποία οι χρήστες μπορούν να μιλήσουν με digital περσόνες των δημιουργών περιεχομένου.

    Σε αντίθεση όμως με άλλα chatbots ενηλίκων, τα avatars του Clona.AI εκπαιδεύονται με τη ρητή συγκατάθεση των δημιουργών, οι οποίοι αποφασίζουν τι συζητήσεις θα κάνουν και τι όχι οι «σύντροφοι AI».

    Για 30 δολάρια το μήνα, οι fans και οι συνδρομητές θα μπορούν να πραγματοποιούν «sexy συνομιλίες» με ψηφιακές εκδόσεις των αγαπημένων τους stars και influencers, μεταξύ των οποίων προς το παρόν βρίσκονται η ίδια η Reid και η Lena the Plug. Ένα δωρεάν επίπεδο είναι επίσης διαθέσιμο, αλλά προσφέρει μόνο πέντε μηνύματα συνομιλίας ανά μήνα.

    Το chatbot Clona χρησιμοποιεί ως βάση το μεγάλο γλωσσικό μοντέλο της Meta Llama 2, το οποίο βελτιώνει και επανεκπαιδεύει ώστε να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα του ατόμου στο οποίο βασίζεται. Η Reid εξήγησε ότι το μοντέλο της εκπαιδεύτηκε πρώτα σε μια ποικιλία διαδικτυακών μέσων, συμπεριλαμβανομένων συνεντεύξεων της ίδιας, εμφανίσεων podcast και βίντεο στο YouTube, πριν τελειοποιηθεί με τη συνομιλία της AI με την ίδια τη Reid.

    Ενώ η AI συντροφιά είναι ικανή να μιλάει…βρώμικα, το πόσο βρώμικα εξαρτάται από τις προτιμήσεις του ηθοποιού και όχι του χρήστη. Η Reid σημειώνει ότι το μοντέλο της, για παράδειγμα, δεν θα συζητήσει σωματικά επικίνδυνες σεξουαλικές πράξεις με χρήστες.

    Διαβάστε επίσης:

    Tinder: Άλλη διάσταση στο… προξενιό με νέα λειτουργία

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles