16.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    CONCEPTUM RD-826 LED Projector: Καλοκαιρινές προβολές… για πάντα!

    Το γλυκό ελληνικό καλοκαιράκι είναι επιτέλους… εδώ, έτοιμο για να μας αφήσει και πάλι τις καλύτερες και πιο ξεχωριστές αναμνήσεις. Τώρα που έχει καλοκαιριάσει και η θερμοκρασία έχει ανέβει, είναι σίγουρο ότι θα περάσετε αρκετό χρόνο στις «outdoor» δραστηριότητες σας, κάνοντας βουτιές στις αγαπημένες σας παραλίες, τρώγοντας σε παραθαλάσσια ταβερνάκια μαζί με φίλους ή πηγαίνοντας στα αγαπημένα σας θερινά σινεμά. Και σίγουρα μπορεί να είναι ωραίο το «έξω», ωστόσο τα καλοκαίρια μπορείτε να περάσετε… «τέλεια», ακόμη και μένοντας μέσα στο σπίτι! Όπως θα διαπιστώσετε δεν χρειάζονται πολλά για μια μοναδική καλοκαιρινή βραδιά, παρά μόνο τα… απαραίτητα, όπως είναι για παράδειγμα δροσερά αναψυκτικά και παγωτά, μισό καρπούζι (αυστηρώς με τη συνοδεία φέτας) και έναν… βιντεοπροβολέα!

    Είτε βρίσκεστε στο σπίτι είτε στο εξοχικό σας, ο budget-friendly video projector της CONCEPTUM, RD-826 LED αποτελεί το καλύτερο σας «εισιτήριο» για να διασκεδάσετε από την άνεση του σπιτιού σας, όπως ακριβώς όταν είστε σε ένα θερινό σινεμά! Με την μοναδική πρόταση της CONCEPTUM, θα μπορέσετε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας σειρές και ταινίες σε οποιοδήποτε σημείο και εάν βρίσκεστε, είτε χαλαρώνοντας στην αυλή ή στην ταράτσα σας κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό), είτε εντός του σαλονιού σας με παρέα το air-condition. Το καλοκαίρι άλλωστε παραδοσιακά αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για να… πάρετε το rebound στις season των σειρών που έχετε χάσει ή να δείτε επιτέλους αυτό την ταινία της Marvel που το έχετε αναβάλλει επανειλλημένως λόγω υποχρεώσεων.

    Εάν τώρα ανήκετε στους λάτρεις της στρογγυλής θεάς, το φετινό καλοκαίρι σίγουρα σας περιμένουν όλα τα φιλικά των κορυφαίων ποδοσφαιρικών ομάδων αλλά και τα προκριματικά των μεγάλων συλλογικών ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Σε περίπτωση βέβαια που ανήκετε στους μπασκετόφιλους (είναι και το εθνικό μας σπορ όπως και να το κάνουμε), μπορείτε να παρακολουθήσετε τον Γιάννη και τα άλλα παιδιά να προετοιμάζονται για το Μοντομπασκετ, δίνοντας μια σειρά από δυνατά φιλικά με Σλοβενία αλλά και Η.Π.Α! Στα παραπάνω προσθέστε και τα πολλά δυνατά games που κυκλοφόρησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και κάτι μας λέει ότι πολύ δύσκολα θα αποχωριστείτε τον εξαιρετικό projector RD-826.

    O RD-826 όχι μόνο σας προσφέρει μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας, αλλά παράλληλα διατίθεται σε ασυναγώνιστη τιμή, επαναπροσδιορίζοντας την έννοια του «value for money» video projector. Με απίστευτη ευκρίνεια σε ανάλυση στα 1080p, εκπληκτικά ποσοστά φωτεινότητας (4.500 lumens) και διαστάσεις που μπορεί να φτάσουν ακόμη και τις 200 ίντσες, αν  μη τι άλλο η πρόταση της CONCEPTUM σχεδιάστηκε για να βάλει ψηλά τον πήχη της προβολής. Επιπλέον, ο LED RD-826 έχει μεγάλη διάρκεια ζωής της λάμπας του (φτάνει ακόμη τις 50.000 ώρες), ενώ η λειτουργία διόρθωσης Keystone σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε την εικόνα και τις επιδόσεις του προβολέα σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Εκτός από τα παραπάνω, από τον RD-826 δεν απουσιάζουν και τα «online» features, καθώς η πρόταση της CONCEPTUM προσφέρει λειτουργία Miracast και iOS Cast Mirorring, μια λειτουργία που ουσιαστικά σας δίνει τη δυνατότητα να προβάλλετε περιεχόμενο μέσω οποιασδήποτε Android ή iOS mobile συσκευής.

    Με εγγύηση 2 ετών και ειδική τιμή προσφοράς σε όλα τα ενημερωμένα καταστήματα 219,90 €, o CONCEPTUM RD-826 LED Projector είναι ένας βιντεοπροβολέας με τον οποίο θα περάσετε μαζί όχι μόνο το φετινό, αλλά και πολλά ακόμη καλοκαίρια!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles