22 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Culprits: Όλα όσα γνωρίζουμε για τη νέα αστυνομική σειρά του Disney+

    Η νέα, πρωτότυπη σειρά, «Culprits» είναι τώρα διαθέσιμη, με όλα τα επεισόδια, αποκλειστικά στο Disney+ στην Ελλάδα.

    Το «Culprits», είναι μια νέα, συναρπαστική αστυνομική σειρά θρίλερ, 8 επεισοδίων, από τον βραβευμένο παραγωγό Stephen Garrett (The Undoing, The Night Manager) και τον σκηνοθέτη J Blakeson (I Care A Lot, The Disappearance of Alice Creed), που έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο 67ο Φεστιβάλ του Βρετανικού Ινστιτούτου Κινηματογράφου, στο Λονδίνου. Το «Culprits» ξεκινά από εκεί που οι περισσότερες αστυνομικές ιστορίες τελειώνουν. Μετά από ένα επικίνδυνο έγκλημα, οι δρόμοι μιας ομάδας επίλεκτων εγκληματιών χωρίζουν και ο καθένας προσπαθεί να αφήσει πίσω την παλιά του ζωή. Όμως, το παρελθόν και το παρόν συγκρούονται, όταν τα μέλη της ομάδας μπαίνουν στο στόχαστρο ενός αδίστακτου δολοφόνου. Γιατί τους καταδιώκει; Ποιός κρύβεται πίσω από όλο αυτό το χάος; Θα μπορέσουν να βρουν ο ένας τον άλλον εγκαίρως, για να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και τους ανθρώπους που αγαπούν;

    Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Nathan Stewart-Jarrett (Generation, Candyman), Gemma Arterton (The King’s Man, Summerland), Niamh Algar (Deceit, Raised by Wolves), Kirby (Cruella, The Good Place), Kamel El Basha (The Insult), Tara Abboud, Kevin Vidal (Strays, Working Moms), Ned Dennehy (The Peripheral, Good Omens) και Eddie Izzard (Victoria and Abdul, Six Minutes to Midnight). Για το «Culprits», εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Stephen Garrett & J Blakeson, ενώ η σειρά είναι δημιουργία του J Blakeson, σε σκηνοθεσία του ίδιου και της Claire Oakley (Make Up) και παραγωγή της Morenike Williams (Killing Eve). Το «Culprits» είναι μια παραγωγή της Character 7, ενώ ρόλο εκτελεστικού παραγωγού για το Disney+ έχει η Johanna Devereaux.

    Διαβάστε επίσης:

    Επιστρέφει προσεχώς και το Prison Break! Reboot της σειράς ετοιμάζει το Hulu

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles