20.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Διευρύνονται οι γνώσεις του ChatGPT – Πρόσβαση και σε επίκαιρες πληροφορίες

    Το ChatGPT έκανε το ντεμπούτο του τον περασμένο Νοέμβριο, αποτελώντας το βασικό θέμα συζήτησης. Ωστόσο, παρουσίαζε ένα βασικό μειονέκτημα. Ολόκληρη η βάση των γνώσεων έφτανε μέχρι το Σεπτέμβριο του 2021, επειδή αυτά ήταν τα πιο πρόσφατα δεδομένα στα οποία εκπαιδεύτηκε αρχικά το σύστημα. Πλέον όμως πραγματοποιήθηκε μια σημαντική αναβάθμιση. Η OpenAI ανακοίνωσε ότι το ChatGPT θα είναι πλέον σε θέση να απαντά ακόμη και στα πιο σύγχρονα ερωτήματα, καθώς ο generative AI βοηθός μπορεί πλέον να αναζητά πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο.

    Η νέα δυνατότητα ονομάζεται Browse with Bing και φαίνεται να λειτουργεί απευθείας εντός του κανονικού παραθύρου συνομιλίας Bing, ειδοποιώντας τον χρήστη όταν αναζητά πληροφορίες από τον ιστό και παρέχοντας συνδέσμους παραπομπής με τις απαντήσεις του. «Η περιήγηση είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για εργασίες που απαιτούν ενημερωμένες πληροφορίες, όπως η βοήθεια στην τεχνική έρευνα, η προσπάθεια επιλογής ποδηλάτου ή ο προγραμματισμός διακοπών», έγραψε η ομάδα OpenAI σε σχετικό tweet. “Η περιήγηση είναι διαθέσιμη στους χρήστες Plus και Enterprise και σύντομα θα επεκταθούμε σε όλους τους χρήστες. Για ενεργοποίηση, επιλέξτε Περιήγηση με το Bing στο selector κάτω από το GPT-4”, συνεχίζει η ανακοίνωση.

    Σημειώνεται ότι η OpenAI είχε κάνει διαθέσιμη και παλαιότερα μια παραλλαγή του GPT-4, που μπορούσε να περιηγηθεί στο διαδίκτυο, σε συνεργασία με την Bing μηχανή αναζήτησης της Microsoft. Ωστόσο, τον Ιούλιο η beta λειτουργία απενεργοποιήθηκε.

    Διαβάστε επίσης:

    Playseat Challenge X – Logitech G Edition: Η αγωνιστική υπεροχή συναντά την άνεση του Gaming (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles