22 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Δύο spin-off σειρές αποκτά το Peaky Blinders

    Το Netflix ανακοίνωσε ότι προσεχώς θα δούμε δύο νέες σειρές εμπνευσμένες από το Peaky Blinders. Το πρώτο spin-off της πολυβραβευμένης σειράς θα μεταφέρει το κοινό στη Βοστώνη του 20ού αιώνα και θα εμβαθύνει στις επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικογένειας Shelby, οι οποίες λαμβάνουν χώρα δεκαετίες, μετά τα γεγονότα που απεικονίζονται στην αρχική σειρά.

    Το δεύτερο spin-off θα επικεντρώνεται γύρω από την αρχηγό της οικογένειας Shelby, Polly Gray (την οποία υποδύεται η αείμνηστη Helen McCrory). Η σειρά θα δίνει τη δυνατότητα να εξεταστεί πιο προσεκτικά ο χαρακτήρας της Polly. Ίσως να επικεντρωθεί στην προηγούμενη ζωή της ή να συνεχίσει την ιστορία της με μια διαφορετική ηθοποιό να την υποδύεται.

    Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια του Actors on Actors του Vanity Fair, ο Cillian Murphy και η Margot Robbie πήραν συνέντευξη ο ένας από τον άλλον. Η Robbie ρώτησε τον πρώτο για την πιθανότητα ενός spin-off του Peaky Blinders. Ο σταρ του Oppenheimer απάντησε λέγοντας ότι η σειρά ήταν μια δεκαετία από την καριέρα του, αφού είχαν ξεκινήσει τα γυρίσματα το 2012 και θα ήταν ανοιχτός σε ένα spin-off. Ωστόσο, ο Cillian Murphy πρόσθεσε ότι δεν είναι σίγουρος αν υπήρχαν σχετικά σχέδια.

    Διαβάστε επίσης:

    Νέο anime remake του One Piece ανακοίνωσε το Netflix

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles