21.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Έφτασε στα Android το ChatGPT app

    Παραμένοντας πιστή στην υπόσχεσή της, η OpenAI λάνσαρε το ChatGPT app και στα Android. Όπως ακριβώς συμβαίνει και στην έκδοση για iOS, ο χρήστης μπορεί να μιλά με τη generative AI για να λάβει συμβουλές, απαντήσεις και άλλες οδηγίες που μπορούν να του φανούν χρήσιμες. Οι συνδρομητές του ChatGPT Plus μπορούν επίσης να κάνουν εναλλαγή μεταξύ τυπικών (GPT-3.5) και GPT-4 γλωσσικών μοντέλων κατά βούληση. Ανεξάρτητα από το επίπεδο που χρησιμοποιεί ο χρήστης, θα χρειαστεί τουλάχιστον Android 6.0 για να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή.

    Το λογισμικό είναι διαθέσιμο για χρήστες iPhone από το Μάιο και ενημερώθηκε με υποστήριξη για iPad στη συνέχεια.  Όπως και με το Bing Chat (βασισμένο στο GPT-4), το Bard και άλλα συστήματα AI συνομιλίας, καλό θα ήταν να μη βασίζεστε πλήρως στα αποτελέσματα.

    Η τεχνολογία είναι επιρρεπής σε ψευδείς ισχυρισμούς, κακή κρίση και τα αποτελέσματα δεν είναι πάντα αξιόπιστα. Το ChatGPT είναι μερικές φορές πιο χρήσιμο ως σημείο εκκίνησης για μια εργασία από τη λήψη οριστικών απαντήσεων και μπορεί να βοηθήσει με καθήκοντα όπου η ακρίβεια δεν είναι τόσο απαραίτητη.

    Η OpenAI βοήθησε στη διάδοση της ΑΙ μέσω εργαλείων όπως το ChatGPT, αλλά οδήγησε επίσης σε αντιδράσεις και σε πολιτική προσοχή. Οι ειδικοί ανησυχούν ότι τεχνολογίες όπως αυτή θα μπορούσαν να πάρουν τον έλεγχο ή να προωθήσουν την παραπληροφόρηση και η ίδια η OpenAI ελπίζει να μετριάσει τους κινδύνους της «έξυπνης» τεχνητής νοημοσύνης.

    Διαβάστε επίσης:

    Netflix: Προσλαμβάνει AI Manager με 900.000 δολάρια – Η απεργία των ηθοποιών κορυφώνεται

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles