16.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Έκπληξη: Οι φήμες θέλουν το iPhone 7 να κυκλοφορεί και σε μπλε χρώμα!

    Μία φήμη που κυκλοφορεί στην ανατολική Ασία τις τελευταίες ημέρες σημειώνει ότι η Apple ενδέχεται να αντικαταστήσει την απόχρωση Space Gray στο επερχόμενο iPhone 7 με μία διαφορετική, την Deep Blue.

    iPhone 7 deep blue

    Θα είναι μία μεγάλη αλλαγή για την αμερικανική εταιρεία, καθώς όπως αναφέρει το ιαπωνικό site Mac Otakara που έχει επιτυχημένες προβλέψεις στο παρελθόν σχετικά με τα προϊόντα της Apple, το iPhone 7 θα διατεθεί σε dark blue, silver, gold και rose gold αποχρώσεις. Η πηγή αναφέρει επίσης ότι το iPhone 7 θα διατηρήσει το ίδιο LCD glass με τις προηγούμενες εκδόσεις της συσκευής”

    Η Apple χρησιμοποιεί το Space Gray από την εποχή του iPhone 5s το 2013, φαίνεται όπως πώς σκέφτεται την αλλαγή και αυτή ίσως γίνει στο iPhone 7.

    Για τη νέα ναυαρχίδα του Cupertino που θα γνωρίσουμε το φθινόπωρο υπάρχουν ήδη αρκετές φήμες που μιλούν για όχι μεγάλες αλλαγές εξωτερικά, αλλά ανανεωμένο “εσωτερικό” όπως ένα A10 SoC της εταιρείας, 256GB storage αλλά και dual-lens camera system για το iPhone 7 Plus. Το μεγάλο μοντέλο ενδέχεται ακόμη να έρθει με 3GB RAM και τον νέο Apple Smart Connector…

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles