19.4 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
More

    Elon Musk: Επικό γιουχάρισμα σε τουρνουά για τις αλλαγές στο Twitter

    Από τη στιγμή που ο Elon Musk απέκτησε το Twitter, το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης άλλαξε αισθητά, ώσπου πρόσφατα μετονομάστηκε σε Χ. Ο διάσημος δισεκατομμυριούχος μπορεί να έχει στο μυαλό του τη δημιουργία μιας super εφαρμογής. Πως όμως έχουν υποδεχτεί οι χρήστες των social media τις αλλαγές που έφερε στην πλατφόρμα;

    Μια μικρή γεύση μπορούμε να πάρουμε από ένα περιστατικό που σημειώθηκε πρόσφατα. Ο εκκεντρικός επιχειρηματίας Elon Musk αποδοκιμάστηκε από το πλήθος, όταν η παρουσία του την τελευταία ημέρα στο τουρνουά του video game Valorant 2023 επισημάνθηκε στη μετάδοση του Twitch.

    Πιο συγκεκριμένα, σε ένα video μερικών δευτερολέπτων που μοιράστηκε ο Jake Lucky, αποκαλύφθηκε η παρουσία του Musk, η οποία αντιμετωπίστηκε με έντονες αποδοκιμασίες από το πλήθος. “Από πού προέρχεται αυτό. Δεν μπορεί να είναι από εδώ, σίγουρα”, ρώτησε ένας από τους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς. Ο Musk, ωστόσο, ήταν στο κοινό στο τουρνουά του βιντεοπαιχνιδιού Valorant και εμφανίστηκε για λίγο επί της οθόνης – με τους παρευρισκόμενους να τον γιουχάρουν και να φωνάζουν «φέρε πίσω το Twitter».

    Διαβάστε επίσης:

    Πρώτο post για τον Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter (X) δύο χρόνια μετά τον αποκλεισμό του

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles