22 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Επιστρέφει με νέο trailer το Final Fantasy 16

    Αν αποτελείς έναν από τους fans του Final Fantasy, η Square Enix έρχεται να σου αποκαλύψει μερικές νέες πληροφορίες σχετικά με το Final Fantasy 16. Η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer του παιχνιδιού, στο οποίο παίρνουμε μια πρώτη γεύση τόσο για το story όσο και για το σύστημα μάχης. Η εμπειρία δείχνει αισθητά βελτιωμένη και αναμένεται να ικανοποιήσει τους fans που περιμένουν καιρό.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Το Final Fantasy 16 αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά το 2020 με ένα αρκετά βίαιο trailer, που δεν έμοιαζε με τίποτα σε αυτό που μας έχει συνηθίσει η συγκεκριμένη σειρά. Ο Naoki Yoshida είναι ο creative director του παιχνιδιού γεγονός που ανεβάζει τον πήχη, γεννώντας ελπίδες ότι το νέο λανσάρισμα θα είναι πιο κοντά στο MMORPG Final Fantasy XIV (project επίσης του Yoshida) και λιγότερο στο Final Fantasy XV. Μέσα στους επόμενους μήνες η Square Enix θα δώσει περισσότερα στοιχεία για το Final Fantasy XVI, το οποίο θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο PS5 το καλοκαίρι του 2023.

    Διαβάστε επίσης:

    Έρχονται στο PC τα Spider-Man Remastered και Mile Morales της Marvel (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles