20.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Επιστρέφει προσεχώς και το Prison Break! Reboot της σειράς ετοιμάζει το Hulu

    Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που παρακολουθούσαμε στους δέκτες μας το original Prison Break. Εν έτει 2005, οι ηθοποιοί Wentworth Miller και Dominic Purcell υποδύθηκαν τα αδέρφια Michael Scofield και Lincoln Burrows, οργανώνοντας μια επική απόδραση από τη φυλακή. Το show προβλήθηκε για τέσσερα χρόνια, ενώ το 2017 επέστρεψε με την 5η σεζόν, η οποία ωστόσο δεν ήταν επιτυχημένη. Ακολουθώντας τη “μοίρα” κάθε δημοφιλούς σειράς των προηγούμενων ετών, το Prison Break θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του, αποκτώντας ένα reboot.

    Η σειρά επιστρέφει στη μικρή οθόνη, όχι όμως με την 6η σεζόν. Πρόκειται για ένα νέο project που διαδραματίζεται στον κόσμο του Prison Break και αναπτύσσεται για το Hulu από τον Elgin James, ο οποίος πρόκειται να γράψει το σενάριο και να είναι εκτελεστικός παραγωγός. Ενώ βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν πρόκειται να περιλαμβάνει ούτε τον Michael Scofield ούτε τον Lincoln Burrows.

    Μέχρι στιγμής, οι λεπτομέρειες σχετικά με το περιεχόμενο της νέας σειράς Prison Break παραμένουν κρυφές. Ωστόσο, η παραγωγή φαίνεται ότι προσπαθεί να βρει την ισορροπία, αποφεύγοντας τα λάθη της σύντομης 5ης σεζόν του Prison Break. Ένα είναι σίγουρο. Χωρίς τους δύο κεντρικούς ήρωες, η σειρά θα ήταν πολύ διαφορετική. Θα μπορούσε όμως ενδεχομένως να λάβει χώρα σε γνώριμο περιβάλλον και να παρουσιάσει γνωστές τοποθεσίες όπως το Fox River State Penitentiary.

    Διαβάστε επίσης:

    “Κατακεραυνώνει” το Netflix πρωταγωνίστρια του Bridgerton (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles