18.5 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Έρχεται NFT με τις “ευλογίες” της βασίλισσας Ελισάβετ

    Τα NFTs και τα κρυπτονομίσματα έχουν καταφέρει να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού τα τελευταία χρόνια, αφού όλο και περισσότεροι αποφασίζουν να επενδύσουν χρήματα σε αυτή την ψηφιακή «τρέλα» της εποχής. Η πολιτική που ακολουθούν την ίδια στιγμή οι κυβερνήσεις ανά τον κόσμο ποικίλει. Μέχρι στιγμής, έχουμε δει χώρες, όπως για παράδειγμα η Κίνα, να πολεμούν με κάθε μέσο τα κρυπτονομίσματα και άλλες, όπως το Σαλβαδόρ, να κάνουν επίσημο νόμισμα του κράτους το Bitcoin.

    To Ηνωμένο Βασίλειο τώρα έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιμετώπιζε τα κρυπτονομίσματα, αφού σκοπεύει να τα στηρίξει χρησιμοποιώντας και ψηφιακά tokens. Όπως γνωστοποίησε πρόσφατα ο Βρετανός υπουργός Οικονομικών, John Glenn, μέσα στο καλοκαίρι θα δούμε επίσημο NFT να εκδίδεται από το Βασιλικό Νομισματοκοπείο, ενώ παράλληλα αναμένονται και αλλαγές στο σχετικό νομοθετικό πλαίσιο. Όπως όλα δείχνουν, το Ηνωμένο Βασίλειο επιδιώκει να αποκτήσει σημαντική θέση και στον ψηφιακό κόσμο, ακολουθώντας το ρεύμα της εποχής. Σε μερικούς μήνες μάλιστα θα αποκτήσει και το πρώτο NFT-σύμβολο που θα επισφραγίσει την προσπάθεια αυτή.

    Διαβάστε επίσης:

    Facebook: Με ψεύτικα σενάρια στρέφει το κοινό εναντίον του TikTok

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles