17.5 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Έρχονται Shrek 5 και Donkey spin-off με Eddie Murphy και Cameron Diaz

    Ακόμη ένα 3D animation, παγκοσμίως γνωστό και αγαπητό από μικρούς και μεγάλους, είναι έτοιμο για το 5ο του κεφάλαιο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Μετά την είδηση ότι το Toy Story θα επιστρέψει στους κινηματογράφους, ο CEO των Illumination Studios, ο Chris Meledandri, αποκάλυψε ότι το Shrek 5 βρίσκεται υπό ανάπτυξη και γίνεται προσπάθεια να επιστρέψει όλο το βασικό cast.

    Η επιστροφή του αρχικού cast του Shrek είναι σίγουρα ένα στοιχείο που θα έκανε το κοινό να σπεύσει στους κινηματογράφους και να παρακολουθήσει τη συνέχεια στην ιστορία των δημοφιλών χαρακτήρων. Στην ταινία θα πραγματοποιηθεί και μια σπάνια συμμετοχή της  Cameron Diaz, η οποία είναι ουσιαστικά συνταξιούχος από το 2014. Ο Eddie Murphy έχει ήδη δηλώσει ότι θα επέστρεφε για να δανείσει τη φωνή του στον Donkey του Shrek “σε δύο δευτερόλεπτα” και φαίνεται ότι το στούντιο τον άκουσε. Ο Meledandri αναφέρθηκε στην πιθανότητα μιας spin-off ταινίας Donkey και δήλωσε ότι ο χαρακτήρας θα μπορούσε “χωρίς αμφιβολία” να κρατήσει μια ταινία μόνος του.

    Αυτή δε θα είναι η πρώτη φορά που το franchise θα αποκτήσει spin-off. Το Puss in Boots με τη φωνή του Antonio Banderas βγήκε στην αίθουσα για πρώτη φορά το 2011 και η πορεία του ήταν εξαιρετικά καλή στο box office με $500 εκατ. παγκοσμίως. Το τελευταίο sequel, Puss in Boots: The Last Wish κυκλοφόρησε το 2022.

    Διαβάστε επίσης:

    Φήμες θέλουν τη Sony να ετοιμάζει συσκευή για game streaming από το PS5!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles