21.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Έρχεται η απάντηση της Huawei στο Apple Vision Pro! Στα σκαριά νέο MR headset

    Η αγορά των virtual reality headsets ανθίζει σταδιακά, με αποτέλεσμα αρκετοί να είναι οι τεχνολογικοί «κολοσσοί» που επιχειρούν να εισέλθουν σε αυτή, αναπτύσσοντας καινοτόμα προϊόντα. Το gadget που έχει συζητηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα είναι το Apple Vision Pro, το οποίο έρχεται με ενισχυμένες δυνατότητες, όμως η τιμή του είναι…τσουχτερή. Πρόσφατες φήμες πάντως αναφέρουν ότι ο κινέζικος «γίγαντας» της Huawei ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί την Apple σε αυτή την κατηγορία, λανσάροντας το δικό της mixed reality headset.

    Το επερχόμενο MR headset αναμένεται να είναι εφοδιασμένο με ένα “flagship chipset” και πιθανώς να διαθέτει ένα dedicated heat dissipation system, για να διατηρεί υπό έλεγχο τα  thermals. Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή, οι φήμες αναφέρουν ότι το headset ίσως έρθει με μια εξωτερική μονάδα μπαταρίας που θα συνδέεται με το headset όπως το Vision Pro.

    Παρά το γεγονός ότι η ανάρτηση που μοιράστηκε γνωστός tipster στο X δεν αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες και αποκαλύπτει μόνο μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά, υπαινίσσεται ότι η Huawei δεν είναι η μόνη κινεζική εταιρεία τεχνολογίας που έχει MR headset στα σκαριά.  Πρόσθεσε ότι και η Honor ακολουθεί επίσης τα βήματα της Huawei και ετοιμάζει κάτι παρόμοιο.

    Διαβάστε επίσης:

    Η Samsung παρουσίασε Galaxy Buds cases εμπνευσμένες από τα Pokemon!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles