21.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Μέσα στην εβδομάδα η ανακοίνωση των νέων iPad από την Apple

    Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στα νέα iPad που αναμένεται να παρουσιάσει προσεχώς η Apple. Οι τελευταίες φήμες όμως ισχυρίζονται ότι η αποκάλυψη θα γίνει μέσα στην εβδομάδα -συγκεκριμένα την Τρίτη 17 Οκτωβρίου- και οι fans του brand θα γνωρίσουν το βασικό μοντέλο iPad, το iPad Air και το iPad Mini.

    Παρόλα αυτά, ο Mark Gurman του Bloomberg δε θεωρεί ότι η κυκλοφορία των συσκευών «δεν πραγματοποιηθεί αυτόν τον μήνα». Ο ίδιος ανέφερε: «Η Apple συνηθίζει να παρουσιάζει νέα laptop και iPad τον Οκτώβριο — περίπου ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του τελευταίου iPhone και Watch. Και ενώ ανέφερα τον Ιούλιο ότι η Apple σχεδίαζε μια τέτοια κυκλοφορία φέτος, οι τελευταίες ενδείξεις δείχνουν ότι αυτό δεν θα συμβεί αυτόν τον μήνα».

    Με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το iPad Air αναμένεται να είναι εξοπλισμένο με το M2, προσφέροντας καλύτερα γραφικά και επιδόσεις. Το iPad mini 7 αναμένεται να «φοράει» τον A16 Bionic (το SoC των iPhone 15, iPhone 15 Plus). Αξίζει να σημειωθεί ότι εταιρεία φημολογείται ότι θα παρουσιάσει τα νέα iPad, αλλά όχι κάποιο νέο iPad Pro, αφού αυτό μεταφέρεται για το 2024.

    Διαβάστε επίσης:

    Περικοπές και στην Qualcomm! Πάνω από 1.200 απολύσεις φέρνει η μείωση των εσόδων

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles