21.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Νέα iPads θα λανσάρει η Apple το Μάρτιο

    Νέες αφίξεις σε hardware αναμένεται να δούμε από την Apple στις αρχές του 2024, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg. O Gurman προβλέπει ότι η εταιρεία θα λανσάρει τα next generation iPad Pro και iPad Air το Μάρτιο, τα οποία θα φτάσουν σε 2 διαφορετικά μεγέθη. Παράλληλα, θα δούμε και τα νέα M3 MacBook Airs. Το Mac Studio και το Mac Pro πιθανότατα θα έρθουν αρκετά αργότερα, αφού η Apple θεωρείται απίθανο να τα έχει έτοιμα για κυκλοφορία πριν το τέλος του 2024.

    Με την κυκλοφορία των νέων iPads, η Apple σχεδιάζει να κάνει σαφέστερους διαχωρισμούς μεταξύ των μοντέλων, ώστε οι επιλογές να είναι λιγότερο συγκεχυμένες για τους καταναλωτές, σύμφωνα με τον Gurman. Το iPad Pro αναμένεται να αποκτήσει το νέο chip M3 της Apple, μια οθόνη OLED και να έρθει σε δύο μεγέθη: 11 και 13 ίντσες.

    Η Apple θα κυκλοφορήσει επίσης ένα νέο Magic Keyboard μόνο για το Pro. Το iPad Air, από την άλλη πλευρά, θα έρθει σε έκδοση 10.9 ιντσών, μια νέα επιλογή 12.9 ιντσών και θα χρησιμοποιήσει το M2. Οι αλλαγές θα πρέπει να κάνουν τις διαφορές μεταξύ των high-end, midrange και standard iPad πιο εμφανείς, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν πιο εύκολα να αποφασίσουν τι ταιριάζει στις ανάγκες τους.

    Όσο για το M3 MacBook Air, ο Gurman λέει ότι πιθανότατα θα έρθει τον Μάρτιο, στις συνήθεις διαμορφώσεις 13 και 15 ιντσών. Τα μοντέλα υψηλότερης κατηγορίας, το Mac Studio και το Mac Pro, θα είναι τα τελευταία που θα λάβουν την αναβάθμιση M3.

    Διαβάστε επίσης:

    Μόλις 1 στις 4 επιχειρήσεις στην Ελλάδα αγόρασε υπηρεσίες cloud computing

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles