16.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Gen V: Στις 29 Σεπτεμβρίου το spinoff του The Boys

    Η σειρά Gen V αποτελεί ακόμα μια νέα άφιξη που αναμένεται προσεχώς στο Prime Video. Πρόκειται για το spinoff της επιτυχημένης σειράς της The Boys που θα αρχίσει να προβάλλεται στις 29 Σεπτεμβρίου 2023. Τρία επεισόδια θα είναι διαθέσιμα εκείνη την ημέρα και στη συνέχεια το Prime Video θα προβάλει ένα επεισόδιο κάθε εβδομάδα έως τις 3 Νοεμβρίου 2023.

    Η σειρά Gen V θα ακολουθήσει την εκπαίδευση της πρώτης γενιάς υπερηρώων, καθώς μαθαίνουν ότι οι δυνάμεις τους τους δόθηκαν από το V-Compound, όχι από τον Θεό. Στο εξαιρετικά ανταγωνιστικό πανεπιστήμιό τους, αυτοί οι υπερήρωες θα μάθουν ότι η φιλοδοξία έρχεται με θυσίες και ότι η διαφορά μεταξύ καλού και κακού δεν είναι τόσο σαφής όσο νόμιζαν. Και καθώς τα σκοτεινά μυστικά του πανεπιστημίου τους έρχονται στο φως, οι φοιτητές πρέπει να αποφασίσουν τι είδους ήρωες θα γίνουν.

    Το καστ περιλαμβάνει τους Jaz Sinclair (Chilling Adventures of Sabrina), Lizze Broadway (Here and Now), Chance Perdomo (Chilling Adventures of Sabrina), Shelley Conn (Liar), Maddie Phillips (Teenage Bounty Hunters), London Thor (Shameless), Derek Luh (Shining Vale), Asa Germann, Patrick Schwarzenegger (The Staircase), Sean Patrick Thomas (Washington Police) και Marco Pigossi (Caras & Bocas). Η σειρά θα καλωσορίσει επίσης guest stars από το καστ των The Boys, συμπεριλαμβανομένων των Jessie T. Usher, Colby Minifie και P.J. Byrne.

    Διαβάστε επίσης:

    Βραβεία Emmy: 23 υποψηφιότητες για σειρές που προβάλλονται στην COSMOTE TV

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles