20.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Το εσωτερικό αστείο των υπαλλήλων της Apple για το χρυσό iPhone 5s

    Ένα tweet του Nick Bilton της New York Times προκάλεσε συζητήσεις χθες, σημειώνοντας ότι, κατά την κατασκευή της χρυσής έκδοσης του iPhone 5s, οι υπάλληλοι της Apple αναφέρονταν εσωτερικά σ’ αυτό ως “The Kardasian Phone”.

    kim-kardasian-iphoneΗ αναφορά γίνεται για την Kim Kardasian, γνωστή τηλεπερσόνα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού -και όχι μόνο- που, αν δεν ξέρετε, δεν έχουμε κανένα λόγο να σας γνωρίσουμε εμείς. Είναι, ωστόσο, από τα άτομα που η showbiz αρέσκεται να αναδεικνύει, ένα μέρος του κοινού παρακολουθεί και, φυσικά, ακόμη και το κινητό που κρατάει μπορεί να γίνει μείζον ζήτημα για τα media.

    Και κάπως έτσι, οι υπάλληλοι της Apple φαίνεται ότι χρησιμοποίησαν το όνομά της για το “διαφορετικό” χρυσό iPhone που ετοίμαζαν, το οποίο, πάντως, μπορεί όταν πρωτοακούστηκε ως ενδεχόμενο να ξάφνιασε πολλούς, ωστόσο, τελικά στη σαμπανιζέ έκδοση που έχει επιλέξει η εταιρεία δεν είναι και τόσο “extreme” όσο πίστευαν κάποιοι…

    iPhone-5S-gold

    Όσο για την Kim Kardasian και αν όντως αγαπάει το χρυσό; Φαίνεται πως ναι… Διαβάζουμε στο Techcrunch ότι έχει χρησιμοποιήσει παλαιότερα ένα iPhone 5 σε gold edition με εφαρμογή ανοδίωσης. Πρόκειται για ένα δώρο από τον Jonathan S. Geller, που δεν είναι άλλος από τον… “Boy Genius”, ιδρυτή ενός από τα πιο διάσημα τεχνολογικά sites του πλανήτη, του Boy Genius Report (που απ’ ό,τι φαίνεται τυγχάνει φίλος της)

    gold-iphone5-kim-kardasian-boy-genus

    Και ενώ η ίδια, σύμφωνα με τις ενημερωμένες πηγές των Αμερικανών δημοσιογράφων, αυτή την περίοδο χρησιμοποιεί ένα μαύρο iPhone 5, φαίνεται πως έχει “στιγματίσει” με το όνομά της το χρυσό iPhone 5s. Διόλου απίθανο κάποιος να της το κάνει και δώρο, αλλά μάλλον δε μας πολυνοιάζει το ενδεχόμενο…

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles