22 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Google Glass και για… άτομα με μυωπία. Τέσσερις νέοι σκελετοί από τιτάνιο

    H Google ικανοποιεί τις επιθυμίες των καταναλωτών και, όπως είχε υποσχεθεί, κάνει τα Google Glass διαθέσιμα με συνταγή για όσους έχουν μυωπία. Ταυτόχρονα, εγκαινιάζει συνεργασία με την VSP στις ΗΠΑ, το μεγαλύτερο παροχέα ασφάλισης υγείας της χώρας στον τομέα των οπτικών, ώστε να προσφέρει επιδοτούμενα frames και συνταγογραφούμενα γυαλιά σε ασφαλισμένους.

    Google-Glass-Frames-Titanium-01

    Το σχεδιαστικό τμήμα της Google, με επικεφαλής την Isabelle Olsson, έχει ετοιμάσει τέσσερα νέα frames από τιτάνιο για τα Google Glass (ελαφρά σαν…. φτερό όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία) τα οποία είναι κατάλληλα τόσο για όσους φορούν γυαλιά μυωπίας, όσο και όσους θέλουν μία νέα “ματιά” στα “έξυπνα” γυαλιά της εταιρείας. Πρόκειται για τους σκελετούς Split, Thin, Bold και Curve, οι οποίοι κοστίζουν 225 δολάρια ο καθένας και θα είναι διαθέσιμοι σε επιλογή οκτώ χρωμάτων. Όπως αντιλαμβάνεστε, στο κόστος τους προστίθεται αυτό των Google Glass, που, προς το παρόν, είναι διαθέσιμα μόνο για Explorers στην τιμή των 1.500 δολαρίων.

    Google-Glass-Frames-Titanium-02

    Όσον αφορά τις εντυπώσεις από τη νέα Titanium Collection των frames, όπως διαβάζουμε στο The Verge που τα δοκίμασε, ήταν γι’ αυτούς μία “ευχάριστη έκπληξη“, ωστόσο η αίσθηση του βάρους της μπαταρίας στο δεξί μέρος των γυαλιών ίσως σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να προβληματίσει.

    Google-Glass-Frames-Titanium-03

    Κάπως έτσι, όμως, και με τη διάθεση των νέων κομψών σκελετών, τα Google Glass γίνονται με μία κίνηση ακόμη πιο… mainstream από ποτέ και ακόμη πιο έτοιμα για να διατεθούν στην αγορά. Για να δούμε πόσο γρήγορα θα συμβεί αυτό…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles