19.4 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
More

    Google Pixel 2: Ακριβότερο από τον προκάτοχο, πιθανή η ύπαρξη και «budget» μοντέλου!

    Μπορεί τα νέα Pixel smartphones της Google να ανακοινώθηκαν μόλις πριν από λίγους μήνες, ωστόσο οι πληροφορίες για το διάδοχό τους ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο. Ειδικότερα, λέγεται ότι τα νέα Pixel smartphones θα παρουσιάζουν αντοχή στο νερό, ενώ η Google θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση και στη βελτίωση της κάμερας. Φήμες υποστηρίζουν πως η εταιρεία έχει αναπτύξει το δικό της chipset το οποίο δοκιμάζει σε μια σειρά συσκευών, αλλά άγνωστο παραμένει αν αυτό προορίζεται για το Pixel 2.

    Pixel 2

    Η ανώνυμη αυτή πηγή υποστηρίζει πως η τιμή των νέων Pixel θα είναι αρκετά υψηλότερη, η εταιρεία όμως πειραματίζεται και με μια πιο οικονομική συσκευή η οποία θα έρθει με υποδεέστερα τεχνικά χαρακτηριστικά. Οι βελτιώσεις στον τομέα της κάμερας υποδεικνύουν πως με αυτές η κάμερα θα είναι σε θέση να λάβει ακόμη πιο ποιοτικές φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ο φακός της κάμερας δε θα είναι αρκετών Megapixel, αντίθετα η εταιρεία θα εστιάσει στα πρόσθετα χαρακτηριστικά για αυτήν.

    Οι πηγές αναφέρουν ότι η Google δοκιμάζει και μια συσκευή γνωστή ως Pixel 2B. Πιθανόν να πρόκειται για ένα μοντέλο το οποίο θα κυκλοφορήσει μαζί ή λίγο αργότερα από το Pixel 2. Λέγεται ότι αυτό θα είναι το «budget» μοντέλο και το οποίο θα προορίζεται για πολλές και διαφορετικές χώρες. Ήδη η Google, έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία της να φέρει τα Google Phones στις αναδυόμενες αγορές. Η τιμή του Pixel 2 λέγεται ότι θα είναι κατά 50 δολάρια μεγαλύτερη σε σχέση με τον προκάτοχο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles