22 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    GTA 6: Ανακοινώθηκαν οι πλατφόρμες κυκλοφορίας – Τι θα γίνει με το PC

    Πριν από μερικές ώρες «έπεσε» το internet εξαιτίας της αιφνίδιας κυκλοφορίας του πρώτου trailer για το πολυαναμενόμενο GTA 6. Η Rockstar έδωσε στη δημοσιότητα το video νωρίτερα από το προγραμματισμένο, προκαλώντας ντελίριο στους fans που περίμεναν σχεδόν μια δεκαετία για το επόμενο κεφάλαιο. Τώρα μένει να δούμε ποια θα είναι η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου έπους του franchise και φυσικά σε ποιες πλατφόρμες θα γίνει διαθέσιμο.

    Είναι γνωστό μέχρι στιγμής ότι το GTA 6 θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2025, χωρίς να έχουμε κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία προς το παρόν. Αυτό που μπορούμε να μεταφέρουμε με ακρίβεια είναι ότι το νέο Grand Theft Auto 6 σχεδιάζεται να κυκλοφορήσει σε Xbox Series X/S και PlayStation 5, χωρίς να υπάρχει ωστόσο καμία πληροφορία από την εταιρεία για το PC.

    Σε σχετική ανακοίνωση της Rockstar PR επιβεβαιώνεται ότι το παιχνίδι “έρχεται στα PlayStation 5 computer entertainment systems και στα Xbox Series X|S το 2025”, αλλά δεν συμπεριέλαβε καμία αναφορά στο PC.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το ερώτημα εάν το GTA 6 θα φτάσει ή όχι στο PC στην αρχή της κυκλοφορίας βρίσκεται υπό συζήτηση εδώ και πολύ καιρό. Οι fans των παιχνιδιών της Rockstar έχουν επισημάνει την ιστορική απροθυμία του στούντιο να κυκλοφορήσει τα παιχνίδια του σε PC την ημέρα που κυκλοφορούν στην κονσόλα.

    Ωστόσο, ορισμένοι ήλπιζαν ότι ένας τίτλος τόσο μεγάλος όσο το GTA 6 θα μπορούσε να αποτελέσει το σημείο καμπής για τη στάση του στούντιο απέναντι στο PC gaming. Δυστυχώς, έμελλε να διαψευστούν αυτές οι ελπίδες με τα σημερινά νέα!

    Διαβάστε επίσης:

    Η τριλογία GTA προσεχώς στη βιβλιοθήκη του Netflix

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles