22 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    H Cablenet μπαίνει στην παροχή υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας με Παγκύπρια κάλυψη

    Cablenet Mobile logos-02

    Η Cablenet εισέρχεται στην κινητή τηλεφωνία, προσφέροντας μάλιστα σε νέους και υφιστάμενους συνδρομητές οικονομικά πακέτα με χαμηλές χρεώσεις στα τέλη κλήσεων και στη χρήση data. Πιο Συγκεκριμένα, η υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας, η όποια θα παρέχεται από την Cablenet σε Παγκύπρια κάλυψη, θα προσφέρεται τόσο μεμονωμένα όσο και σε συνδυασμό με άλλες υπηρεσίες της εταιρείας, έτσι ώστε να υπάρχει ακόμη μεγαλύτερο όφελος για τους καταναλωτές. Ειδικότερα, η υπηρεσία Κινητής τηλεφωνίας από την Cablenet θα προσφέρεται στα ακόλουθα πακέτα με την πιο κάτω συνοπτική περιγραφή:

    Mobile Basic Plan: Βασικό πακέτο υπηρεσίας Κινητής τηλεφωνίας με κόστος €2,00 ανά μήνα.
    Πακέτα Mobile Purple: Τα πακέτα Mobile Purple είναι διαθέσιμα σε δυο επιλογές: Mobile Purple 1 με κόστος €5,00 ανά μήνα και Mobile Purple 2 με κόστος €10,00 τον μήνα.
    Πακέτα 2play: Τα Πακέτα 2play θα προσφέρονται στις ακόλουθες δυο επιλογές: 2play 60M Purple 1 με κόστος €34,90 μήνα και 2play 60M Purple 2 με μηνιαίο κόστος στα €39,90
    Πακέτα Quattro: Τέλος τα πακέτα Quattro, παρέχονται και αυτά σε δυο επιλογές ως ακολούθως : Quattro Start 60M με κόστος €44,90 τον μήνα, και το Quattro Family 120M με κόστος €69,90 τον μήνα

    Σημειώνεται πάντως ότι στην κινητή τηλεφωνία η Cablenet θα λειτουργήσει ως εικονικός πάροχος μέσω του δικτύου της cyta. Παρόλα αυτά, η πρόσθεση της υπηρεσίας κινητής τηλεφωνίας στο «πορτοφόλιο» υπηρεσιών της εταιρείας, δημιουργεί νέα δεδομένα στην κυπριακή τηλεπικοινωνιακή αγορά, καθώς η Cablenet, έχει πλέον την δυνατότητα να παρέχει στους καταναλωτές ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας.

    Περισσότερες πληροφορίες για τα διαθέσιμα πακέτα Κινητής στο www.cablenetmobile.com.cy.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles