22 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    H Sozos Iordanou & Sons LTD επέλεξε το Soft1 Cloud ERP Series 5

    Δελτίο τύπου

    Τη λύση Cloud ERP της SoftOne Κύπρου, επέλεξε η Sozos Iordanou & Sons LTD, κύριος διανομέας και προμηθευτής ηλεκτρικών εργαλείων, εργαλείων χειρός, εξοπλισμού ασφαλείας, οικοδομικού εξοπλισμού, αξεσουάρ και αναλώσιμων, εργαλειών και μηχανών κήπου, εξαρτημάτων από ανοξείδωτο ατσάλι και άλλων υλικών στην κυπριακή αγορά.

    Η εγκατάσταση του Soft1 Cloud ERP Series 5 υλοποιήθηκε από τη SoftOne σε συνεργασία με τη Futuresys Ltd, πιστοποιημένο συνεργάτη της SoftOne, παρέχοντας στη Sozos Iordanous & Sons LTD τη δυνατότητα διαχείρισης όλων των εμπορικών και οικονομικών δραστηριοτήτων της καθώς και των πελατειακών της σχέσεων (CRM), μέσα από ένα ενιαίο σύστημα ERP που υποστηρίζει την απρόσκοπτη λειτουργία της με ταχύτητα εκτέλεσης και μέγιστη ασφάλεια εργασιών.

    Ενσωματώνοντας προηγμένα χαρακτηριστικά, η λύση επιτρέπει στη Sozos Iordanous & Sons LTD να παρακολουθεί διεξοδικά την εξέλιξη των οικονομικών της καθώς και να διαχειρίζεται αποτελεσματικά τις παραγγελίες και την απόθηκη. Ταυτόχρονα, η διοίκηση της εταιρείας έχει στη διάθεσή της ένα ενιαίο σύστημα ελέγχου και κοστολόγησης δεδομένων πωλήσεων, το οποίο διευκολύνει τη real-time λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων.

    Το Soft1 Cloud ERP Series 5 επιτρέπει τον εντοπισμό, την αξιοποίηση ευκαιριών καθώς και την αναλυτική παρακολούθηση κάθε πώλησης. Μέσω της δυνατότητας προβολής ιστορικού εμπορικών συναλλαγών, επιτυγχάνεται η ταχύτατη διεκπεραίωση και παρακολούθηση των παραγγελιών. Με εξελιγμένα εργαλεία reporting, ισχυρές δυνατότητες παραμετροποίησης στις ανάγκες κάθε χρήστη και φιλικό περιβάλλον εργασίας, το Soft1 βελτιώνει σημαντικά την ανταλλαγή δεδομένων εντός του οργανισμού και περιορίζει την πιθανότητα εμφάνισης λαθών, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση του customer service αλλά και τη μείωση του κόστους διαχείρισης της αποθήκης.

    Αναφερόμενη στη συνεργασία με τη SoftOne, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Sozos Iordanous & Sons LTD, κ.Στέλλα Ιορδάνου ανέφερε: «To Soft1 Cloud ERP ανταποκρίθηκε στις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις μας. Αντιληφθήκαμε άμεσα την ευκολία χρήσης και την αποδοτικότητα των εργαλείων του συστήματος. Επιλέξαμε μια σύγχρονη λύση μηχανογράφησης που έχει συμβάλει στην ταχύτερη καθημερινή μας λειτουργία και κατ’ επέκταση την αύξηση της ικανοποίησης των πελατών μας. Με το νέο μας software, η εταιρεία μας κάνει το επόμενο βήμα και μπαίνει δυναμικά στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles