17.5 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Headset από ατόφιο… χρυσάφι! Αυτό είναι το Apple Vision Pro των 40.000 δολαρίων

    Το Apple Vision Pro αποτέλεσε μια συσκευή που συζητήθηκε πολύ –τόσο πριν όσο και μετά το λανσάρισμά της-, παρά το γεγονός ότι η τιμή καθιστά σχεδόν… απαγορευτική την αγορά του headset για το ευρύ κοινό. Το κόστος αγοράς ανέρχεται στις 3.500 χιλιάδες ευρώ, ωστόσο πάντα υπάρχει περιθώριο για μια extra δόση… πολυτελείας. Εδώ έρχεται η Caviar!

    Η γνωστή, με έδρα το Dubai, εταιρεία είναι γνωστή για τις custom luxury συσκευές της, καθώς έχουμε δει αρκετές φορές ένα iPhone να μετατρέπεται σε έργο τέχνης και να πωλείται έναντι χιλιάδων ευρώ. Τώρα, ανακοίνωσε το Apple Vision Pro Caviar Edition, επίσης γνωστό ως CVR Edition, το οποίο αξίζει να ρίξετε μια ματιά.


    Για να μετατρέψει η Caviar το Apple Vision Pro σε έργο… τέχνης, εμπνεύστηκε από προϊόντα γνωστών οίκων, όπως τα flip-up γυαλιά του Tom Ford και οι μάσκες Gucci, ώστε να μπορέσει να συνδυάσει την τεχνολογία με το στιλ. Το Apple Vision Pro Caviar Edition και η προστατευτική μάσκα του είναι διακοσμημένα με 1,5 περίπου κιλά χρυσού των 18 καρατίων, ενώ το headband είναι κατασκευασμένο από δέρμα Connolly, ένα υλικό που παρέχεται στη βρετανική βασιλική αυλή και τη Rolls-Royce και ταυτίζεται με την άνετη εμπειρία.

    Όσοι έχουν ρίξει ήδη μια ματιά στα χαρακτηριστικά του Vision Pro, πιθανώς να γνωρίζουν ότι το πρώτο AR/VR headset της Apple έρχεται με EyeSight, μια λειτουργία που επιτρέπει στο Apple Vision Pro να ενημερώνει τους γύρω, όταν ο χρήστης τους βλέπει, προβάλλοντας τα μάτια του στο μπροστινό μέρος. Παρόλο που το EyeSight δίνει ενδείξεις στους άλλους ότι ο χρήστης είναι απασχολημένος όταν βυθίζεται σε ένα περιβάλλον ή χρησιμοποιεί μια εφαρμογή, η Caviar αποφάσισε να προσφέρει μια επιλογή απορρήτου στην έκδοση CVR, επιτρέποντας στους κατόχους να κρύψουν τα μάτια τους στην εξωτερική οθόνη.

    Όπως γίνεται ευκόλως κατανοητό, το Vision Pro CVR Edition κοστίζει και μάλιστα… ακριβά, αφού η τιμή του ξεκινά από τις 39.900 δολάρια. Η Caviar θα κατασκευάσει μόνο 24 Apple Vision Pro Caviar Edition, τα οποία θα κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο του 2024.

    Διαβάστε επίσης:

    LG: Νέα “έξυπνη” κάμερα για ευχάριστη και διαδραστική εμπειρία

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles