20.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Huawei MatePad 11: Κάντε κάθε στιγμή σας να «μετράει», με το tablet που κάνει τα laptop… να τρέμουν!

    H Huawei μας έχει συνηθίσει εδώ και χρόνια σε προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, τα οποία διακρίνονται για την αξιοπιστία, την τεχνολογική υπεροχή και την ξεχωριστή ποιότητα κατασκευής. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά μπορούμε να τα διακρίνουμε σε όλα τα mobile και tech προϊόντα της Huawei, όμως εκεί που κυριολεκτικά ο κινεζικός κολοσσός της τεχνολογίας «θριαμβεύει», είναι στην κατηγορία των tablet (τα οποία πλέον όλοι γνωρίζουμε το πόσο αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας). Και σίγουρα στην αγορά υπάρχουν πολλές και διαφορετικές προτάσεις που απευθύνονται σε κάθε user, όμως καμία δεν μπορεί να συγκριθεί με το MatePad 11, το νέο tablet-πολυεργαλείο του κινεζικού κολοσσού της τεχνολογίας που σχεδιάστηκε για να αλλάξει κάθε στιγμή της καθημερινότητά σας, κάνοντας την πιο αποδοτική, πιο συναρπαστική και (κυρίως) πιο εύκολη… Εάν ποτέ είχατε ονειρευτεί μια συσκευή που να «παντρεύει» το tablet με το laptop, το MatePad 11 θα αλλάξει για πάντα την καθημερινότητα σας! To γιατί θα το δούμε παρακάτω…

    For business and… pleasure!

    Εμφανισιακά το MatePad 11 με το λεπτεπίλεπτο design και τη μινιμαλιστική αισθητική του μπορεί εύκολα να κεντρίσει τη προσοχή ακόμη και των πιο απαιτητικών users. Αναμφίβολα, σε επίπεδο εμφάνισης, η πρόταση της Huawei θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί και «έρωτας με την πρώτη ματιά», καθώς το χαμηλό βάρος που προσθέτει πόντους στη φορητότητα του, η υψηλή ποιότητα κατασκευής και τα ανθεκτικά υλικά το κάνουν να μην μπορείς να ξεκολλήσεις το βλέμμα σου από αυτό.

    Η εξωτερική εμφάνιση μπορεί ναι μεν να σε κερδίσει, αλλά οι εξελιγμένες λειτουργίες του είναι εκείνες που το τοποθετούν στη λίστα με τα κορυφαία tablet της αγοράς. O multi-role χαρακτήρας του MatePad 11, το καθιστά μια ιδανική πρόταση τόσο για εργασία και τηλεκπαίδευση, όσο και για διασκέδαση. Το γεγονός μάλιστα ότι μπορεί να συνδεθεί με το μαγνητικό keyboard της Huawei, αλλά και να συνεργαστεί με το M-Pencil (stylus) της Huawei κάνει το MatePad 11 ένα ανεπανάληπτο πολυεργαλείο. Αυτά τα δύο αξεσουάρ το καθιστούν μια «must-have» για όλες τις κατηγορίες των users. Δεν υπάρχει άλλωστε τίποτα πιο cool από το να είσαι φοιτητής και να κρατάς τις σημειώσεις σου την ώρα της παράδοσης του μαθήματος ή στο meeting την ώρα του brainstorming να ξεχωρίζεις και να εντυπωσιάζεις με τον πιο high-tech σύντροφο στο πλευρό σου.

    Τόσο το M-Pencil, όσο και το magnetic keyboard κάνουν το MatePad 11 είναι τα accessories εκείνα που ουσιαστικά θα μεταμορφώσουν το tablet στο σε ένα πλήρως λειτουργικό laptop! Εάν πριν από μερικά χρόνια λέγατε ότι θα υπήρχε ένα tablet, το οποίο δεν θα είχε τίποτα να ζηλέψει από ένα laptop, τότε ενδέχεται να σας κοιτούσαν με… μισό μάτι. To MatePad 11 δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να «στήσετε» το δικό σας γραφείο – επαγγελματικό χώρο σε οποιοδήποτε σημείο κι εάν βρίσκεστε. To remote working μπορεί να μετατραπεί σε αληθινή απόλαυση και σε αυτό σίγουρα βάζει το λιθαράκι του το εξελιγμένο tablet της Huawei. Υποστηρίζοντας τα πιο εξελιγμένα πρότυπα συνδεσιμότητας (Wi-Fi 6, Bluetooth 5.1, hotspot κ.ά), με μπαταρία χωρητικότητας 7.250mAh και δυνατότητες ενεργειακής διαχείρισης που σε κάνουν να ξεχάσεις τον φορτιστή σου για πάντα στο συρτάρι και μια εκπληκτική οθόνη που διακρίνεται για το εντυπωσιακό της μέγεθος, το MatePad 11 έχει όλα όσα ψάχνει ο επαγγελματίας στην καθημερινότητά του.

    Φυσικά, οι υπεύθυνοι του κινεζικού κολοσσού της τεχνολογίας γνωρίζουν πολύ καλά ότι όλοι οι χρήστες (ανεξαρτήτως profile και… διαθέσεων) αναζητούν πάντοτε περισσότερες δυνατότητες διασύνδεσης. Και το MatePad 11 σε καμία περίπτωση δεν απογοητεύει, καθώς ξετυλίγει πλήρως τις εξελιγμένες λειτουργίες που προσφέρει το HarmonyOS 2.0, το εξελιγμένο λειτουργικό που φέρει την υπογραφή της Huawei. Συγκεκριμένα,  Multiscreen και Split-screen αποτελούν ιδανικές λειτουργίες για κάθε λάτρη του multitasking που επιθυμεί τον απόλυτο έλεγχο, ενώ η λειτουργία Collaborate Mode δίνει τη δυνατότητα της αλληλεπίδρασης ανάμεσα στα Windows και στο Harmony, επιτρέποντας την πραγματικά άνετη μεταφορά περιεχομένου με on-the-fly τρόπο. Για παράδειγμα, εάν επιθυμείτε ακόμη μεγαλύτερη ευκολία δεν χάνετε τίποτα από το να δοκιμάσετε το extend mode και αμέσως το tablet σας θα «μεταμορφωθεί» σε μια δεύτερη οθόνη για PC, προσφέροντας έτσι απίστευτη ευελιξία. Αδιαμφισβήτητα, το MatePad 11 μπορεί να «επικοινωνήσει» και να συνεργαστεί στην εντέλεια με πολλές διαφορετικές συσκευές και αυτό είναι ένα στοιχείο που σας προσφέρει τρομερή ευελιξία στην επαγγελματική σας καθημερινότητα όσο απαιτητική κι εάν είναι.

    Και σίγουρα καλή η… δουλειά, όμως το MatePad 11 είναι πολλά περισσότερα, καθώς μπορεί να λειτουργήσει ως μια πανίσχυρη «entertainment machine»! Το εκπληκτικό display των 10,95 ιντσών τεχνολογίας IPS προσφέρει ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz και είναι με μία λέξη… «χάρμα οφθαλμών». Δοκιμάστε το MatePad 11 στα αγαπημένα σας mobile games και πραγματικά, το tablet της Huawei δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης. Τα 120Hz προσφέρουν εκπληκτική κύλιση και ομαλή ροή περιεχομένου που κόβει την ανάσα! Ειδικά ακόμη και στα πιο απαιτητικά mobile games, ο συνδυασμός εκπληκτικής εικόνας και performance από το octa-core chipset (Snapdragon 865) με τα 6GB RAM πρόκειται να σας χαρίσει πραγματικά μοναδικές στιγμές! Και δεν είναι μόνο το gaming που αναβαθμίζεται μέσα από την οθόνη του MatePad 11, αλλά και οι αγαπημένες σειρές και ταινίες αποκτούν μια ξεχωριστή γοητεία που θα σας κάνουν να μην θέλετε να ξεκολλήσετε τα μάτια σας από το display του! Όσον αφορά για τον ήχο, κι εδώ η πρόταση της Huawei ξεχωρίζει, καθώς το MatePad 11 φέρει την ποιοτική υπογραφή της Harman Kardon, με το sound system του να προσφέρει ένα πραγματικά crystal clear αποτέλεσμα που θα κάνει τα μουσικά sessions ή τα αγαπημένα audio podcasts σας, μια εμπειρία για την ακοή σας.

    Κάτι παραπάνω από… tablet!

    Η Huawei με το MatePad 11 απλώς συνεχίζει την θετική παράδοση που η ίδια έχει δημιουργήσει στην κατηγορία των tablet. Ευέλικτο, ποιοτικό, εξελιγμένο, ξεχωριστό… είναι ορισμένοι από τους χαρακτηρισμούς που προσδιορίζουν την ιδιαίτερη φύση και τον εναλλακτικό χαρακτήρα του MatePad 11. Διαθέτοντας όλα τα προτερήματα ενός laptop, αλλά καμία από τις… αδυναμίες του, το MatePad 11 θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να αποτελέσει ένα από τα tech top προϊόντα για το 2021! Huawei did it again!

    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

    Facebook: HuaweimobileGR

    Instagram: huaweimobilegr

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles