23.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Η Bitdefender παρουσιάζει το GravityZone Security για Mobiles: Ισχυρή ασφάλεια για κινητές συσκευές

    Η Bitdefender, Παγκόσμιος Ηγέτης στο Cyber Security, παρουσίασε πρόσφατα το GravityZone Security για Mobiles, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους Οργανισμούς προηγμένη ανίχνευση απειλών (MTD) και ασφάλεια για συσκευές Android, iOS και Chromebook.

    Η νέα αυτή προσθήκη βοηθά τις επιχειρήσεις και τους MSPs να αποκτήσουν βαθιά ορατότητα στο αποτύπωμα των κινητών τους ενισχύοντας την πρόληψη, την προστασία, τον εντοπισμό και την απόκριση σε κυβερνοεπιθέσεις.

    Βασικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα:

    Ισχυρή ασφάλεια για κινητές συσκευές

    Το GravityZone Security for Mobile αξιοποιεί ισχυρές τεχνολογίες προστασίας που βασίζονται σε ευφυείς antimalware μηχανισμούς σε πραγματικό χρόνο, και τεχνολογίες machine learning, για τον εντοπισμό κακόβουλων εφαρμογών, γνωστών και άγνωστων απειλών. Οι οργανισμοί μπορούν να ελέγξουν τις εφαρμογές που εγκαθίστανται στα κινητά διασφαλίζοντας συμμόρφωση με καθορισμένες πολιτικές ασφαλείας. Οι τεχνολογίες anti-phishing στη συσκευή προστατεύουν από επιθέσεις phishing χωρίς να προκαλούν επιβράδυνση και το web filtering προστατεύει τους χρήστες από παραβιασμένους ή κακόβουλους ιστότοπους.

    Προστασία δικτύου

    Εντοπίστε απειλές που βασίζονται στο δίκτυο και αντιστοιχίστε τις τακτικές που χρησιμοποιούνται στα MITRE ATT&CK ® Security Evaluations. Το GravityZone Security for Mobile προσφέρει την δυνατότητα αποτροπής, και εντοπισμού απειλών που μεταδίδονται στο δίκτυο μέσω των κινητών, όπως προσπάθειες αναγνώρισης (όπου ένας εισβολέας συλλέγει κρυφά πληροφορίες σχετικά με τα συστήματα ενός οργανισμού), αδύναμες συνδέσεις ασφαλείας και man-in-the- middle επιθέσεις.

    Αξιολόγηση και προστασία συσκευής

    Ένα βήμα μπροστά από τα τρωτά σημεία των φορητών συσκευών. Παρέχει παρακολούθηση των τρωτών σημείων στις συσκευές, κρυπτογράφηση, ενημέρωση για jailbreaking, rooting και παλιές συσκευές που δεν λαμβάνουν πλέον ενημερώσεις ασφαλείας.

    Ενσωμάτωση με υπάρχουσες λύσεις για φορητές συσκευές  

    Το GravityZone Security for Mobile ενσωματώνεται με την κονσόλα Bitdefender GravityZone, επιτρέποντας στους οργανισμούς να επεκτείνουν την ασφάλεια πέρα ​​από τα endpoints με κεντρική διαχείριση. Είναι συμπληρωματικό σε λύσεις Διαχείρισης φορητών συσκευών (MDM), Enterprise Mobility Management (EMM), Unified Endpoint Management και Security Information and Event Management (SIEM).

    100% CloudBased

    Παρέχει ασφάλεια βασισμένη στο cloud, εύκολη στη διαχείριση. Η εγγραφή Zero-touch επιτρέπει τη μαζική εγκατάσταση κινητών συσκευών χωρίς παρέμβαση του χρήστη.

    Βαθιά ορατότητα για κανονιστική συμμόρφωση

    Η σημασία του απορρήτου και της ασφάλειας των κινητών συσκευών και των εφαρμογών που εκτελούνται σε αυτές είναι κρίσιμη. Το GravityZone Security for Mobile παρέχει ορατότητα σε πραγματικό χρόνο για έλεγχο εφαρμογών, εντοπισμό μη φυσιολογικής συμπεριφοράς, έλεγχο έκδοσης εφαρμογών, προειδοποιήσεις χρηστών για επικίνδυνες ενέργειες όπως απομόνωση εφαρμογών, απενεργοποίηση WiFi/Bluetooth κ.α.

    Τέλος, να σημειωθεί ότι το GravityZone Security for Mobile είναι άμεσα διαθέσιμο ως add-on στην cloud σουίτα του Bitdefender GravityZone.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles