20.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Η συγκινητική ιστορία μιας πραγματικής γάτας στο Assassin’s Creed Mirage

    Οι fans του Assassin’s Creed έχουν εντοπίσει μια γάτα στο Mirage με χαρακτηριστική γούνα και το logo των assassin’s στο πρόσωπο, που φαίνεται πως εμπνεύστηκε από το αληθινό κατοικίδιο ενός fan. Παρά το γεγονός ότι τα περισσότερα παιχνίδια ΑΑΑ στις μέρες μας φαίνεται να δείχνουν μια ιδιαίτερη προτίμηση στα σκυλιά, το Assassin’s Creed είναι με… διαφορά υπέρ της γάτας, καθώς έχει επικεντρωθεί στο να αφήσει τους παίκτες να μαζέψουν και να χαϊδέψουν μεγάλα γατάκια. Αν και οι γάτες στο Mirage μπορεί να είναι λίγο μικρότερες από ό, τι ήταν στη Valhalla, αυτή η τάση συνεχίζεται. Ο Basim μπορεί να παίξει με μια μεγάλη ποικιλία αιλουροειδών, συμπεριλαμβανομένης της γάτας ενός fan που δυστυχώς απεβίωσε.

    Πιο συγκεκριμένα, στο subreddit του Assassin’s Creed, ο Redditor suckashelfboi101 μοιράστηκε μια φωτογραφία του Basim να κρατά μια γάτα, της οποίας η γούνα έχει ένα μοτίβο που μοιάζει με το logo του Assassin’s Creed. Οι fans ρωτήθηκαν στη συνέχεια αν αυτό ήταν κάτι που η Ubisoft πρόσθεσε σκόπιμα στο παιχνίδι ή όχι.

    Ενώ τα περισσότερα σχόλια συμφώνησαν ότι το μοτίβο στη γούνα της γάτας ήταν παρόμοιο με το λογότυπο των assassins, αποκαλύφθηκε ότι το μοτίβο της γάτας δεν ήταν μόνο μια σκόπιμη επιλογή από την Ubisoft. Ήταν ένα cameo της γάτας ενός θαυμαστή που πέθανε και μια φίλη του παρακάλεσε τους προγραμματιστές να τη βάλουν στο παιχνίδι.

    Σε σχετικό screenshot στη σελίδα του Assassin’s Creed στο Facebook, η Alanna Sas μοιράστηκε μια φωτογραφία της γάτας IRL του φίλου της που έχει ακριβώς τα ίδια σημάδια με τη γάτα του Mirage. Παράλληλα με την κοινοποίηση της φωτογραφίας, η Sas είπε: “Παρακαλώ προσθέστε αυτή τη γάτα, της οποίας το πρόσωπο έχει το λογότυπο AC στο ρύγχος της, στο παιχνίδι. Ανήκε στην οικογένειά μου και πρόσφατα έφυγε από τη ζωή. Ευχαρίστως θα κεράσω καφέ και κουλουράκια σε όποιο μέλος της ομάδας είναι πρόθυμο να κάνει υπερωρίες για να τη βάλει εκεί”.

    Διαβάστε επίσης:

    Assassin’s Creed Mirage Review (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles