15.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Είναι αυτό το νέο iPhone 7 τελικά;

    ΟΚ έχουμε μπει σε περίοδο pre-iphone έτσι όλα τα leaks που κυκλοφορούν στο Internet είναι πιθανοί «στόχοι» μας, έτσι δεν είναι; Για ρίξτε μια ματιά σε αυτή τη φωτογραφία λοιπόν που διέρρευσε στα social media στην Κίνα και δείχνει μία αρκετά μεγάλη (και ευκρινέστατη) άποψη της πίσω πλευράς μιας συσκευής που λένε οτι θα είναι το iPhone 7.

    2012722

    Αυτά που μπορούμε να δούμε από την φωτογραφία είναι ότι μάλλον πρόκειται για το μοντέλο με οθόνη 4.7 ιντσών, ενώ θα υπάρχει και το μεγάλο μοντέλο των 5.5 ιντσών. Οι «γραμμές» της κεραίας στην πίσω πλευρά έχουν μετακινηθεί στην κορυφή και στο κάτω μέρος της συσκευής, αλλά γενικά μοιάζει αρκετά με το 6s, ενώ ο φακός της κάμερας είναι αισθητά μεγαλύτερος, που σημαίνει οτι θα έχει βελτιωμένες επιδόσεις.

    image

    Επιπρόσθετα, αυτά που ξέρουμε από τις φήμες ως τώρα είναι οτι το headphone jack πιθανότατα να λείπει, ενώ οι χρήστες θα μπορούν να συνδέσουν τα ακουστικά τους είτε μέσω της lightning θύρας, είτε μέσω Bluetooth, το νέο κουμπί Home δε θα πατιέται (θα είναι αφής δηλαδή), ενώ δεν θα υπάρχει έκδοση 16GB (επιτέλους!) και θα ξεκινά από τα 32GB.

    Όπως πάντα όλα τα παραπάνω είναι φήμες, έτσι θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Σεπτέμβριο για την επίσημη παρουσίασή του. Υπομονή Έλληνες…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles