20.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Καθυστερεί το Stalker 2: Heart of Chornobyl – Δείτε το νέο gameplay trailer

    Το πρώτο τρίμηνο του 2024 θα κυκλοφορήσει τελικά το Stalker 2: Heart of Chornobyl. Σε μια νέα ανακοίνωση για το παιχνίδι, το ουκρανικό στούντιο GSC Game World δήλωσε ότι το first-person shooter survival horror game θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος, αλλά δεν μοιράστηκε συγκεκριμένη ημερομηνία εκτός του “Q1”.

    Οι φήμες νωρίτερα μέσα στο έτος είχαν συνδέσει το επερχόμενο sequel με ημερομηνία κυκλοφορίας μέσα στο Δεκέμβριο. Όταν κυκλοφορήσει, το Stalker 2: Heart of Chornobyl θα έρθει σε PC και Xbox Series X/S και οι προπαραγγελίες για το παιχνίδι έχουν ξεκινήσει. Το Stalker 2 θα κυκλοφορήσει επίσης την πρώτη μέρα στο Game Pass.

    Η GSC Game World ζήτησε πρόσφατα από τους θαυμαστές να μην μοιραστούν μια πρώιμη δοκιμαστική έκδοση του Stalker 2, η οποία κλάπηκε και διέρρευσε στο διαδίκτυο από Ρώσους χάκερ ως μέρος αυτού που αποκαλεί επίθεση “ενάμιση έτους”.

    Το στούντιο – το οποίο μεταφέρθηκε από το Κίεβο στην Πράγα πέρυσι μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία – επιβεβαίωσε για πρώτη φορά ότι ήταν στόχος Ρώσων χάκερ τον Μάρτιο, όταν αποκάλυψε ότι ο λογαριασμός ενός υπαλλήλου είχε χακαριστεί και ότι το στούντιο είχε απειληθεί με εκβιασμό.

    «Είμαστε μια ουκρανική εταιρεία», έγραφε τότε, «και όπως οι περισσότεροι Ουκρανοί, έχουμε βιώσει πολλά πράγματα που είναι πολύ πιο τρομακτικά: κατεστραμμένα σπίτια, κατεστραμμένες ζωές και θάνατοι των αγαπημένων μας. Οι προσπάθειες εκβιασμού ή εκφοβισμού μας είναι εντελώς μάταιες».

    Παράλληλα, η GSC Game World δημοσίευσε εν μέσω της Gamescom 2023 ένα νέο gameplay trailer, το οποίο μπορείτε να δείτε στη συνέχεια.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles