21.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Keanu Reeves: Αποκαλύπτει τους 2 διάσημους από τους οποίους ζήτησε αυτόγραφο

    Το καλό παιδί του Hollywood είναι χωρίς αμφιβολία ο Keanu Reeves, αφού ο συγκεκριμένος ηθοποιός δε σταματά να μας εκπλήσσει με τη γενναιόδωρη συμπεριφορά του. Παράλληλα, κάθε φορά που μιλά στα μέσα, έχει και κάτι ενδιαφέρον να πει. Αυτή τη φορά αποκάλυψε ότι στη ζωή του έχει ζητήσει αυτόγραφο μόνο από δύο διάσημους, ο ένας εκ των οποίων υπήρξε εξαιρετικά αγενής, με διασκεδαστικό όμως τρόπο, απέναντί του.

    Είναι λογικό, αφού μιλάμε για έναν μεγάλο star, ο Reeves να έχει συνηθίσει να βάζει την υπογραφή του σε ένα κομμάτι χαρτί. Ο ίδιος όμως ζήτησε αυτόγραφο από δύο μόνο ανθρώπους. Ο πρώτος ήταν ο κωμικός George Carlin και ο δεύτερος ήταν ο Lou Reed. Ο ηθοποιός αποκάλυψε περισσότερα στοιχεία για την εμπειρία του αυτή στην εκπομπή The Late Show με τον Stephen Colbert. Παραδέχτηκε ότι ζήτησε το αυτόγραφο του Reed για ένα φίλο του, ενώ ο μουσικός έβαλε απλά την υπογραφή του σε ένα κομμάτι χαρτί χωρίς την παραμικρή αφιέρωση.

    Η εμπειρία του με τον George Carlin ήταν κάπως διαφορετική. Ο Carlin του έδωσε πράγματι το αυτόγραφο με την υποσημείωση “Αγαπητέ Keanu, F**k you”! Ο Reeves γελώντας θεώρησε πως το συγκεκριμένο μήνυμα αφορούσε τον ίδιο, όμως αργότερα συνάντησε και κάποιον άλλον που είχε λάβει την ίδια… αφιέρωση από τον George Carlin στο αυτόγραφό του.

    Διαβάστε επίσης:

    Το έκανε πάλι το… θαύμα του ο Keanu Reeves! Πλήρωσε τα πάντα για να παρευρεθούν φίλοι και συνεργάτες στην πρεμιέρα του Matrix (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles