19.4 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
More

    Η Κωτσόβολος παρουσιάζει δύο ολοκαίνουριες εφαρμογές της για Microsoft Windows Phone

    Η Νο1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, συνεχίζει να καινοτομεί και να είναι πάντα δίπλα στους καταναλωτές παρουσιάζοντας δύο νέες εφαρμογές για συσκευές Windows Phone!

    Σε συνέχεια των εφαρμογών για συσκευές Apple (iPhone, iPad και iPod Touch), που παρουσιάστηκαν με επιτυχία το 2011, τώρα και οι χρήστες κινητών τηλεφώνων Windows Phone μπορούν να αναζητήσουν εύκολα, ανά πάσα στιγμή, παντού και χωρίς τον υπολογιστή τους τα χιλιάδες προϊόντα των καταστημάτων Κωτσόβολος και του ηλεκτρονικού καταστήματος Electro World.

    Μέσα από τις εύχρηστες αυτές εφαρμογές, οι χρήστες μπορούν να περιηγηθούν σε όλες τις κατηγορίες συσκευών, να ενημερωθούν για τις τιμές και να δουν τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά καθώς και τα αξεσουάρ με τα οποία μπορούν να συνοδευτούν. Με την άνεση και ευκολία του κινητού τηλεφώνου, η αναζήτηση προϊόντος που ενδιαφέρει τον κάθε χρήστη γίνεται μια ιδιαίτερα απλή και γρήγορη διαδικασία.

    Επιπλέον η εφαρμογή για την αλυσίδα Κωτσόβολος προσφέρει στοιχεία διαθεσιμότητας των προϊόντων στα καταστήματα, ώστε στη συνέχεια οι καταναλωτές να μπορούν να τηλεφωνήσουν ή να περάσουν από το κοντινότερο κατάστημα και να «δεσμεύσουν» το προϊόν που τους ενδιαφέρει.

    Ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσει κανείς στα καταστήματα είναι η λειτουργία «store locator» με την οποία οι καταναλωτές μπορούν να εντοπίσουν τα κοντινά τους καταστήματα και να τα βρουν εύκολα στο χάρτη!

    Η εφαρμογή για το κορυφαίο ηλεκτρονικό κατάστημα τεχνολογίας στην Ελλάδα, ElectroWorld.gr, θα φέρει τους καταναλωτές ακόμη πιο κοντά στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Μέσω των κινητών τηλεφώνων Windows Phone, οι λάτρεις τις τεχνολογίας θα μπορούν να «παίζουν στα δάχτυλα» τις καλύτερες συσκευές στις καλύτερες τιμές. Έτσι οι πελάτες του electroworld.gr, όπως πάντα, κρατούν τον έλεγχο της αναζήτησης τώρα και από το windows κινητό τους.
    Οι νέες εφαρμογές, την ανάπτυξη των οποίων ανέλαβε για την Κωτσόβολος η Mobartia, είναι ήδη διαθέσιμες στο Microsoft Windows Marketplace, και θα τις βρείτε είτε με μια απλή αναζήτηση με τα keywords «kotsovolos» και «electro world».

    Για την εφαρμογή των καταστημάτων Κωτσόβολος.

    Για την εφαρμογή του ηλεκτρονικού καταστήματος Electro World.

    Στα άμεσα πλάνα της εταιρείας είναι και η διάθεση της εφαρμογής για τις συσκευές με λειτουργικά συστήματα Android.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles