15.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Ξεκινούν τα γυρίσματα του “The Last of Us” – Πότε θα δούμε τη 2η σεζόν

    Η τηλεοπτική μεταφορά του δημοφιλούς παιχνιδιού «The Last of Us» από το HBO την προηγούμενη χρονιά ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχής, καθώς εκατομμύρια τηλεθεατές συντονίστηκαν στην πλατφόρμα streaming για να παρακολουθήσουν την ιστορία του Joel και της Ellie.

    Πλέον ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τη 2η σεζόν, αλλά όσοι… πιστοί, πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή! Τα γυρίσματα για τον επόμενο κύκλο θα ξεκινήσουν στο Vancouver τον Ιανουάριο του 2024, επομένως μην περιμένετε να δείτε τη σειρά πριν το τέλος του επόμενου έτους ή τις αρχές του 2025.

    Η σειρά The Last of Us, η οποία βασίζεται στα video games της Naughty Dog, έκανε το ντεμπούτο της τον Ιανουάριο του 2023 και έγινε γρήγορα επιτυχία. Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για το HBO, προκειμένου να δώσει το πράσινο φως για μια ακόμη σεζόν. Οι απεργίες ωστόσο συγγραφέων και ηθοποιών στο Χόλυγουντ, πάγωσαν τις διαδικασίες. Τώρα όμως, οι Craig Mazine και Neil Druckmann μπορούν να ξεκινήσουν να υλοποιούν τα σχέδιά τους για τη 2η σεζόν. Μια άλλη σημαντική σειρά του HBO που θα επιστρέψει είναι το House of the Dragon. Η δική του 2η σεζόν πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της το καλοκαίρι του 2024. Όσον αφορά τη σειρά παιχνιδιών Last of Us, η Naughty Dog μίλησε επίσης για την πιθανότητα ανάπτυξης του The Last of Us: Part III, αλλά το παιχνίδι δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

    Διαβάστε επίσης:

    Το Απρίλιο ξεκινούν τα γυρίσματα για τη 2η σεζόν του Wednesday

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles