22 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    H Lenovo Mobile απορροφάται από τη Motorola

    Πριν λίγο καιρό, είχαμε διαβάσει τις πληροφορίες ότι η Lenovo θα βασιστεί πλέον στη Motorola όσον αφορά τη σχεδίαση και κατασκευή των smartphones της. Τώρα ένα νέο report με αναφορές που αποδίδονται στον πρόεδρο του Lenovo Mobile Group, Chen Xudong, σημειώνει ότι το τμήμα κινητών της κινεζικής εταιρείας πρακτικά θα απορροφηθεί από τη Motorola. Και κάπως έτσι η Lenovo Mobile θα πάψει να υφίσταται ως ξεχωριστή εταιρεία, θα συνεχίσει ωστόσο να παράγει τα ξεχωριστά προϊόντα της.

    MotoG3

    Η Lenovo εξαγόρασε τη Motorola Mobility από την Google το 2014 και πλέον φαίνεται ότι οι υπεύθυνοι της Motorola θα είναι εκείνοι που θα κυριαρχούν στο κομμάτι των smartphones του κινεζικού κολοσσού. Λέγεται, μάλιστα, ότι το νέο brand ZUK της Lenovo θα αποτελέσει την ναυαρχίδα της εταιρείας στο Διαδίκτυο, ενώ τα high-end (και όχι μόνο) μοντέλα της Motorola θα πωλούνται στις διεθνείς αγορές.

    Σε επίσημη ανακοίνωσή της για το θέμα η Lenovo σημειώνει χαρακτηριστικά: «Με τη νέα δομή, θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε την ανάπτυξη τόσο των κινητών Lenovo όσο και των κινητών Motorola σε όλο τον κόσμο. Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε και τις δύο μάρκες με σκοπό την κάλυψη των αναγκών της αγοράς σε διαφορετικές χώρες και για τα διαφορετικά τμήματα της αγοράς».

    H Motorola ανακοίνωσε μέσα στο καλοκαίρι τρεις άκρως ξεχωριστές νέες προτάσεις: το τρίτης γενιάς Moto G, μία συσκευή που συνεχίζει να αποτελεί ένα δυνατό “value for money” μοντέλο, καθώς και τα Moto X Style και Moto X Play.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles