15.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Μέσα στο 2024 η σειρά Fallout στο Prime Video

    Είναι γνωστό ότι η Amazon αναπτύσσει εδώ και καιρό μια νέα τηλεοπτική σειρά Fallout, βασισμένη στο ομώνυμο video game. Τελικά, μέσα στο 2024 θα μάθουμε περί τίνος πρόκειται, καθώς η εταιρεία αποκάλυψε ότι το νέο project θα κάνει πρεμιέρα στο Prime Video κάποια στιγμή μέσα στο επόμενο έτος.

    Έχουν περάσει περίπου τρία χρόνια από τότε που η Amazon ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι επενδύει σε μια τηλεοπτική μεταφορά του franchise σε συνεργασία με τους δημιουργούς του Westworld. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Todd Howard της Bethesda και ο CEO της Microsoft Gaming, Phil Spencer, παρουσίασαν ένα σύντομο teaser της επερχόμενης σειράς στο περίπτερο του Xbox στη Gamescom 2023.

    Το σύντομο κλιπ φέρεται να δείχνει μια πυρηνική έκρηξη κοντά σε μια πόλη που μοιάζει με το Λος Άντζελες, χαρακτήρες που διασχίζουν μια ερημιά και μια γυναίκα που βγαίνει από ένα από τα Fallout’s Vaults. Το Prime Video μοιράστηκε μια εικόνα που επιβεβαιώνει μάλιστα ότι το Λος Άντζελες είναι ο τόπος για το Vault 33. Τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, ο λογαριασμός Prime Video X της Amazon δημοσίευσε μια φωτογραφία χαρακτήρων που φορούν κοστούμια Vault 33 και πριν από αυτό, μερικές εικόνες από τα παρασκήνια για το Vault 32 διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

    Όταν ανακοινώθηκε για πρώτη φορά η σειρά, η Bethesda ανέφερε ότι αναζητούσε τρόπους για να προσαρμόσει τα παιχνίδια Fallout σε ταινία ή τηλεοπτική εκπομπή την τελευταία δεκαετία. Η προσαρμογή που τελικά ενέκρινε, γραμμένη και αναπτυγμένη από τη Lisa Joy και τον Jonathan Nolan, έρχεται με σκληρό τόνο, αλλά θα περιλαμβάνει επίσης «καυστικό χιούμορ» και «πυρηνικές φαντασιώσεις B-movie».

    Διαβάστε επίσης:

    Διαθέσιμο στο Disney+ το «Star Wars: Ahsoka»

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles