21.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Μουσικό metaverse ετοιμάζουν Sandbox και Warner Music

    Το τελευταίο διάστημα διαβάζουμε αναρίθμητα δημοσιεύματα για το metaverse, αφού αρκετές είναι οι εταιρείες και οι celebrities που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Πρόσφατα μάλιστα έγινε γνωστό ότι η Warner Music Group σχεδιάζει μια εικονική συναυλία. Σε συνεργασία με το Sandbox θα δημιουργήσει ένα υβριδικό μουσικό χώρο συναυλιών στην πλατφόρμα.

    Γνωστοί καλλιτέχνες όπως οι Ed Sheeran, Green Day και Dua Lipa αναμένεται να δώσουν παράσταση και να συμμετέχουν στις μουσικές εμπειρίες στην ψηφιακή σκηνή. Η διάσημη δισκογραφική θα χρησιμοποιεί επίσης εικονικά οικόπεδα LAND που κατέχει στο “The Sandbox”, τα οποία θα λειτουργούν ως χώροι φιλοξενίας εικονικών συναυλιών.

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση:

    «Η συνεργασία μας με το «The Sandbox» προσθέτει ένα νέο επίπεδο δυνατοτήτων στο Metaverse, με την ιδιοκτησία εικονικής ακίνητης περιουσίας. Ως πρωτοεμφανιζόμενη, η Warner Music έχει εξασφαλίσει ένα παραθαλάσσιο ακίνητο στο metaverse. Στο LAND, θα αναπτύξουμε καθηλωτικές μουσικές εμπειρίες που αψηφούν τους περιορισμούς του πραγματικού κόσμου και επιτρέπουν στους καλλιτέχνες μας και τους θαυμαστές τους να συμμετέχουν ενεργά. Το εικονικό κτήμα θα λειτουργεί και ως υβριδικός χώρος που θα φιλοξενεί ένα εικονικό μουσικό θεματικό πάρκο και έναν χώρο συναυλιών».

    Σημειώνεται ότι το “The Sandbox” θα πραγματοποιήσει επίσης πώληση LAND σε δεύτερο χρόνο, η οποία θα επιτρέψει στους ενδιαφερόμενους να αγοράσουν οικόπεδα LAND κοντά στον χώρο του WMG metaverse.

    Διαβάστε επίσης:

    Αυτοί είναι οι Έλληνες influencers με τους περισσότερους ψεύτικους Instagram followers!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles