20.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Μπαταρία-“τέρας” στο Samsung Galaxy M62 στα 7.000mAh!

    Η Samsung τα τελευταία χρόνια έχει κάνει στροφή 180 μοιρών όσον αφορά τη χωρητικότητα των μπαταριών στα smartphones της. Έτσι, μετά τα φετινά μοντέλα που έφταναν και ξεπερνούσαν τις 5.000mAh, τώρα η εταιρεία ετοιμάζει ένα ακόμα μεγαλύτερο “θηριάκι” αυτονομίας!

    Πρόκειται για το Galaxy M62 (model No: SM-M62F/DS) που πήρε την έγκριση της FCC και θα έχει μπαταρία με χωρητικότητα 7.000mAh! Σύμφωνα με το ίδιο έγγραφο, θα έρχεται με 25W φορτιστή, USB-C θύρα και audio jack. Από το Geekbench, επιπλέον, ξέρουμε οτι το M62 θα έχει το Exynos 9825 chipset, 6GB RAM και θα τρέχει Android 11.

    Μπορεί ο φορτιστής των 25W να φαίνεται μικρός για μια τέτοια μπαταρία αλλά στην πράξη θα τη γεμίζει σχετικά γρήγορα, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο η συσκευή να υποστηρίζει ακόμα ταχύτερη φόρτιση (με αγορά άλλου φορτιστή).

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles