22 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Pebble Time Steel με premium look και SmartStraps program για έξυπνα λουράκια (MWC 2015)

    Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του Pebble Time smartwatch που “αναστάτωσε” το Kickstarter, η εταιρεία παρουσίασε στο πλαίσιο του MWC 2015 της Βαρκελώνης μία ακόμη έκδοση της συσκευής, το Pebble Time Steel.

    Pebble-Time-Steel

    Πρόκειται για ένα smartwatch με πιο premium “επαγγελματικό” look από το Pebble Time. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, διαθέσιμο σε ασημί, μαύρο και χρυσό φινίρισμα και διαθέτει τις ίδιες διαστάσεις, μόνο που είναι κατά 1 χιλιοστό παχύτερο.

    Θα διατεθεί με δερμάτινο (μαύρο ή κόκκινο) αλλά και ατσάλινο λουράκι, ενώ εντυπωσιακή είναι η αύξηση της αυτονομίας του ακόμη και σε σχέση με το Pebble Time (υπόσχεται 10 μέρες αυτονομίας έναντι 7 του “απλού” Time).

    Να σημειώσουμε ότι οι χρήστες του Kickstarter που είχαν δώσει χρήματα στο crowd-funding site για την απόκτηση του Pebble Time, μπορούν να αποκτήσουν στη θέση του το Steel με μία οικονομική επιβάρυνση 90 δολαρίων και διατηρώντας τη θέση τους στη λίστα αναμονής στην εταιρεία.

    Pebble time Steel 1

    Το Pebble Time Steel θα κοστίζει 299 δολάρια (250 για τους πρώτους χρηματοδότες στο Kickstarter) και οι αποστολές της συσκευής θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο.

    Επιπλέον, η Pebble ανακοίνωσε και ένα SmartStraps program που επιτρέπει σε προγραμματιστές να δημιουργήσουν τα δικά τους… “έξυπνα” λουράκια για το Pebble Time και, μάλιστα, με extra λειτουργίες όπως η παρακολούθηση θερμοκρασίας, …μόλυνσης του περιβάλλοντος, καρδιακού παλμού κ.ά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles